Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość celaaaa22

praca jako hostessa na promocjach- fajna, trudna?

Polecane posty

Gość celaaaa22

kto pracuje? zastanawiam sie nad ta praca- mysle, ze nie jest jakas ciezka,nie zmecze sie za wiele, a zarobki tez niezle chyba. jestem studentka, mam doswiadczenie w pracy( pracuje w cukierni) ksiazeczke sanepitdowska, jestem dosc ladna i dobrze sie podobno prezentuje( to chyba wazne w tej pracy) czy myslicie, ze warto? kto pracuje jako hostessa, warto?

Gość czy tak trudno
warto warto ... jest to jedna z lepszych prac dorywaczych dla studentow dziennych ;p ... niestety tylko dla osob ladnie prezentujacych sie ;/ Moje znajome pracuja po marketach i w2 dni wyciagaja na reke nawet 250 zl ... a ja kurde musze stac w tym pieprzonym McDonaldzie za 6 zł do ręki za godzine ;/

Gość celaaaa22
no wlasnie musze rozeslac cv i inne pierdoly do tych agencji hostess:) mam jedna znajoma, ktora tak pracuje, moze mnie jakos wkreci:) jesli chodzi o prezentowanie sie to mysle, ze to jest akurat moj duzy atut, wiec moze mnie wezma:D

Gość celaaaa22
raz nawet stałam na promocji filmu potwór z bagien i moja prezencja podobno idealnie się nadawała :)

Gość jak tylko chcesz
i masz chęci tylko pamietej ze ludzie to straszne chamy, szczególnie pseudobogacze robiący zakupy w hipermarketach wyżywający się na obsłudze i kasjerkach, bo to i tamto. do tamtych nawet szkoda zagadywać i cokolwiek proponować. zero kultury i mimo wspaniałego garniaka od prpchnikato i tak śmierdzi od nich wiochą ( nie obrazajac wsi i jej mieszkanców::)