Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość novynette

czesc kobitki

Polecane posty

Gość novynette

Witam was kobitki. Wiecie co ale ja nigdy nie bralam tabletek ciagiem. Uwazam ze okres musi byc, wkoncu jestem kobieta i raz w miesiacu przez pare dni moge byc niedospozycyjna a moj moze miec raz w miesiacu post :) jest zlosliwa prawda :) ale ja tak uwazam choc jak tam sie wypowiadala kawa na lawe to ja bym zrobila tak jak ona, chlop przyjezdza a ja mam okres ble porazka ale na szczescie mozna nie robic przerwy wiec napewno wieczor z chlopakiem bedzie bardzo przyjemny:* pozdrawiam was wszystkie P.S Wrocilam do tabletek novynette po pol roku nie brania i stwierdzilam ze to jest to, czego pragnelam,a przede wszystkim super sie czuje, choc wczoraj o maly wlos nie zapomnialam tabletki:/ ale spoko jest wzielam. Aha ja tabletki biore o 19 wiec poczatkujacym polecam wlasnie ok ta godzine i pozniej :* POZDRAWIAM WSZYSTKIM

no a ja tak ja napisalam w naszym temacie ;) , cenie sobie motyw w tabletach iz moge nie miec tego okresu w jakis wypadkach typu wyjazd, rocznica i wedle uznania kazdej z nas, nic sie zlego nie dzieje, ale bez okresu nie moglabym funkcjonowac bo fakt faktem dziwnie, ale gdy potrzebuje nie miec owej miesiaczki to nie robie przerwy w opakowaniach i jest ok :)