Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gaandzia

czy jest tu ktos madry ktory odpowie mi na pytania?

Polecane posty

Gość gaandzia

w mBanku... i teraz zastanawiams ie ktore wybrac? eKonto.. eMax.... eMax plus.... czy walutowe? i mam zalozone konto w banku zpoldzielczym wmoim miescie...czy moge je tak poprostu zlikwidowac czy bede za to placic? moja wyplata wysylana jest na konto.....z urzedu pracy czy wystarczu tylko do niego pojsc i zmienic numer konta...?

Gość gaandzia
nikt sie nie wypowie?

Gość gaandzia
????????????????

polecam inteligo:classic_cool: mnóstwo bankomatów, zero problemów. koszt miesięczny to tylko 99gr za kartę (tyle co nic)

w mbanku wybierz sobie ekonto to jest taki podstawowoy rachunek emaxy to sa konta oszcednosciowe

Gość gaandzia
spoldzielczy jezu przejezyczylam sie...... mi glownie zalezy na dogodnych platnosciach przez internet.przelewach...ii dostepie wlasnie do bankomatow..... a mbanku pisza ze wszystko jest niby za darmo tzn karta itd ale czy to prawda?bo cos mis ie wierzyc nie chcce a do mnei pytanie czy jestem z poludnia?

Pedro, ale wiesz... w każdym banku karta zwykła, Visa Electron kosztuje ok. 1zł. A jak ktoś robi np. dużo przelewów, tpo lepiej wybrać stałą płatność za prowadzenie konta, np. 2zł, niż płacić po 50 gr za każdy przelew. Jak ktoś chce robić zakupy przez net, to niech sobie wybierze bank, który daje mu kartę internetową, wtedy ma bezpieczne zakupy, z dostawą pod drzwi, z całego świata. Jak ktoś lubi wypłacać kasę z bankomatu, to niech wybierze taki bank, który nie bierze opłat za korzystanie z jak największej ilości bankomatów. Wiesz, ja np. przez ponad pół roku korzystania z konta ani razu nie wypłacałam kasy w bankomacie, za to ciągle kupuję coś w necie. Zależy, co ktoś chce robić.

Gość gaandzia
a co do ma do mojego pytania? no to moze inteligo? wlasciwie to wyplacanie izakupy przez internet wchodza w gre.........

Mozesz Inteligo, z bankomatów PKOBP SA korzystasz za darmo, ale pomyśl o zwyklym koncie w PKOBP z dostępem przez internet, czy masz środki czy nie masz płacisz tyle samo za prowadzenie konta, a możliwości masz mnóstwo, przelewy intenetowe, patności kartami w internecie, nawet na wakacjach wejdziesz do banku i zapłacisz przez terminal jakis rachunek czy przelew wykonasz, no i gdzie rzucisz kamieniem to bankomat, a Polska to taki specyficzny kraj, ze wiekszośc obrotów to gotówka. ja mam w PKO, z tym że Konto Złote, co sie wiąże z innym poziomem obsługi, ale i wpływy na konto trzeba mieć wieksze od średniej krajowej....