Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koenic

2 lata za nim latałam. koniec z tym!

Polecane posty

Gość koenic

moze sie ocknie a jak nie to trudno, szkoda czasu na kochanie kogos, kto nie kocha mnie!

Gość znam to doskonale
znam to, tez tak sobie przyzeklam, ale jak go widze albo inie wiedze, ciagle o nim mysle, nie umie zyc bez wspomnien o nim, a on ma mnie gdzies... tezchce z tym skonczyc, ale jak? Mog spróbowac z Toba...

Gość koenic
no. ja mam gorzej, bo czasem jeszcze do niego pisze i sie lekko narzucam :O trudno, nie chce mnie to nie, co zrobic? moze sie ocknie a moze bedzie juz za pozno i tym lepiej dla mnie.

Gość nalesnik
hej dołącze do was heh mam tak samo . jak go nie widze to jest lepiej ale to znowu tesknie za jego widokiem bubuu u mnie tez to juz trwa ze 2 lata i jakos nie potrafi sie to skończyc ....

Gość koenic
a wy byliscie razem czy to taka platoniczna fascynacja?

Gość budyn waniliowy
ja tez przez 2 lata myslalam ciagle o jednym facecie i łudzialam sie ze cos bedzie, ale niewarto tracic czasu na kogos, kto nie chce z toba spedzic swojego czasu. od 2 miesiecy nie mam kontaktu i jest mi duuuuuuzo lepiej. nie mysle juz nad tym co oznaczaja jego niektore gesty, slowa, nie czekam na smsa, tel. Czasami jeszcze mysle o nim, ale jest duzo lepiej. Tez nie bylismy para.

Gość karolina ksiezniczka
pieprzysz jak potłuczona. nie dasz rady :)