Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PolarisXXX

Proszę o opinię

Polecane posty

Gość PolarisXXX

Już 8 dni spóżnia mi się okres byam u ginekologa który zrobił mi tylko Usg i stwierdził że nie jestem w ciąży,dał mi Luteinę50 pod język na 10 dni na wywołanie okresu.Dodam że mam założoną spiralę,czy lekarz mógł się pomylić?Luteinę biorę już 3 dni.Proszę o jakieś opinie na ten temat bo martwię się że mimo wszystko mogę być w ciąży.

Gość sama ja sama 2435
sluchaj nie chce Cie martwic ale u mnie bylo podobnie..brak okresu kilka usg i dopiero w drugim miesiacuwyszlo ze jestem w ciazy..na poczatku ciazy nawet usg nie pokaze pecherzyka czasami..tez dostawalam tabsy na wywolanie jednak..skonczylo sie tylko na brazowym plamieniu..zrob test lub bete i bedziesz wiedziala na bank..a ze spirala uwazaj bo u kolezanki to sie sami przytrafilo co u mnie..czesto przy wkladce jak juz dluzej ja masz tak sie robi

Gość kobieto w niedziele
apteki tez sa czynne..8 dni po spodziewanym okresie to ci na bank wyjdzie czy zaciazylas..lec po test na co Ty jeszcze czekasz????????????

przy spirali jest mozliwa niestety ciaza..czesto bywa pozamaciczna dlatego gin mogl nie widziec jej na usg..dlaczego nie zrobisz testu? nie rozumiem?

Gość dobre und mocne
szkoda, że prosiłaś tylko o jedną opinię, już nie mogę ci pomóc niestety :(

Gość PolarisXXX
No ale u mnie nie było wytrysku do środka to chyba nie możliwe?

Gość PolarisXXX
Może wygląda to trochę głupio ale ja tak się boję zajść w ciąże że oprócz spirali stosuję gumkę albo stosunek przerywany.Spiralę mam już piąty rok i za pół roku ją wyjmuję.

Gość PolarisXXX
A boję się że może przy stosunku przerywanym mogłoby do tego dojść.

Gość PolarisXXX
Mam nadzieję że to tylko to i ostatnio miałam bardzo dużo stresów a jeszcze za pare dni wyjeżdzem do pracy do Holandii

Gość PolarisXXX
No i zrobiłam ten test wyszło że w ciąży nie jestem więc czy powodem opóżnienia może być jednak duży stres?