Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chłopak bez prawa jazdy

Czy chłopak bez prawa jazdy ma szansę u dziewczyny, zwłaszcza tej co ma prawko?

Polecane posty

to nie chodzi o to czy ktos ma prawko czy nie. mysle ze szukasz wykretow zeby wytlumaczyc swoja niesmialosc

Gość chyba nie ma
bo ja nie mam prawa, komórki też nie i ani pracy nie mogę znaleźć, ani dziewczyny.

Gość do bla_chara
no moze i troche jestem niesmialy, ale nie tak bardzo. ale jak wiem, ze dziewczyna jest pewna siebie, miala facetow, jest atrakcyjna, ma prawo i auto, to az sie wstydze z nia rozmawiac

kurcze moge dac ci moja komorke za 3 miechy jak mi sie kontrakt skonczy. uzywany K800i pasuje?

Gość eee tego
mysza, masz dziecko kiedy chciałaś ???? a kto planuje zajść w ciążę kilka miesięcy przed ślubem ? (patrz suwaczki) a może po prostu złapałaś idiotę na brzuch a teraz dorabiasz sobie ideologie :D:D:D

Gość Ju...
Facet bez prawka, ale oczywiście z samochodem, ma szansę u dziewczyny:):D

Gość chyba nie ma
Miało być "prawka", a komórki nie chcę, bo nie miałbym życia wtedy :-D

Gość eee tego
ślub w 7-m miesiącu ciąży i dziecko było zaplanowane :D:D:Dale dowcip

no widzisz bo Ty od razu chcesz atrakcyjna dziewczyne i reszte gratis :D poza tym skad wiadomo ze atrakcyjna dziewczyna z autem i prawkiem od razu jest pewna siebie i miala facetow. i do tego ilu??

moim zdaniem te dziewczyny co leca na faceta z samochodem tylko dlatego ze ma ten samochod reprezentuja soba dosyc niski poziom.

Gość eee tego
fajnie musiałaś wyglądać w 7-miesiącu w sukni ślubnej :D ślub pewnie kościelny jak każda gorliwa chrześcijanka :D:D:D długo musiałaś faceta urabiać jak przez 7 miesięcy ciąży nie mogłaś do ołtarza zaciągnąć :D:D:D

no dobra popsiocze - uwazam ze facet bez prawka to len :P chyba ze z powodow niezalezncyh od niego nie stac go na kurs

Gość a jeśli ktoś nie może mieć
prawka ze względów zdrowotnych?

Gość do bla_chara
no wporzadku widac z ciebie dziewczyna, nick masz przekorny

chociaz z drugiej strony bezsensem jest robienie prawka nie posiadajac zadnego jezdzidelka i nie majac na niego widokow w przyszlosci

Tylko dlaczego wszyscy pracodawcy żądają, żeby mieć prawko, a ja nie mogę mieć, a nie chcę im mówić konkretnie dlaczego, bo moje miasto jest małe :-(

ale jesli ktos nie ma po co robic tego prawka bo np. pracuje w szkole, dojezdza autobusem i nie stac go na prawko tudziez na auto to po co ma go robic? sztuka dla sztuki jest glupota

Nie mam prawka, bo mam chorobę, która wyklucza prawko. A nie chcę mówić na co jestem chory, bo moje miasto jest małe i nie chcę, żeby się rozniosło. W moim mieście nawet do pracy teoretycznie biurowej też wymagają prawka :-O

15:50 a jeśli ktoś nie może mieć Tylko dlaczego wszyscy pracodawcy żądają, żeby mieć prawko, a ja nie mogę mieć, a nie chcę im mówić konkretnie dlaczego, bo moje miasto jest małe o to mi chodzi nie chce tłumaczyc dlaczego bo moje miasto małe nie kumam brak prwka bo małe misto

bez sensu. absolutnie zenujace ze ludzie wymagaja Bog wie czego do pracy gdzie samochody oglada sie zza szyby :P

acah rozumiem przepraszam niestey wszedzie wymagaj tego dokumentu nawet w zawodach jak nie potrzebne

to dokladnie tak jak wyzszego wyksztalcenia - nawet na stanowisko salowej w szpitalu :P

Gość karolinaaaaaaaaaaaaaaaa
a co ma prawko do tego;/jestem z chlopakiem ponad rok i dopiero teraz zdal parwko a dzieli nas 20 km i co?? Nie dalismy rady...nie mial sznas?? Tylko puste panienki z pustym łbem lecą na auto a znam takich duzo o zgrozo:/