Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sOul to sQeeze

popatrzcie na to a nie na same głupoty lecicie

Polecane posty

Mi sie Red Hoci bardziej w Chorzowie podobali:)A co do do Zeppelinow to być tam wtedy w Londynie marzenie...

gdybyś słuchała tego za każdym razem, kiedy niedouczony grajek mający czelność nazywać siebie gitarzystą brzdąkałby nieudolnie na forum publicznym, też byś zaczęła womitować ;)

Gość pudel z rodowodem
ten utwór zeppelinó jest podobno sattanistyczny :-)

Soul to squeeze -How Deep is your love To przeciez sztandarowy utwor Johna grany na koncertach myslalam ze w Chorzowie to zagra ale ku mojemu milemu zaskoczeniu:Dzaspiewal songbird.Byles/as na koncercie? No i soul to squeeze pod koniec mnie rozwalilo swietnie to zagrali tez nie liczylam na ten kawalek:)

Gość Emilia 15
TO JEST NIEPRAWDOPODOBNE!!!!!( ;P długi wyraz) NAPRAWDĘ!!!!!!!! TO JEST POPROSTU SUPER!!! TO TRZEBA POCZUĆ, A NIE TAK JAK NIEKTÓRE OSOBNIKI WYŻEJ!!! NIESAMOWITE..... ;*

No jasne, że byłam :classic_cool: właśnie też mnie zaskoczyli mega pozytywnie soul to squeeze :) no i oczywiście Havana Affair też mnie pozytywnie zaskoczyło :)

Gość pudel z rodowodem
ksenofaryna- ale z ciebie oldschoolowa kobieta ( ale za AC/DC nie przepadam :-( reszta daje rade :-)

Haha born to be wild spiewam sobie codziennie na dzien dobry:PNo Ksenofaryna wymienila tu legendy Rock N'Rolla :)

Gość pudel z rodowodem
ksenofaryna- a kto tak powiedział Lenny Kravitz :-) hahahaha

Gość pudel z rodowodem
:-) http://www.youtube.com/watch?v=s_tjB3RaiqA to nawet jest bardziemj Funkowe niz wasze papryczki :-) RHCP odcinaja kupony od wielu lat sorry ale nudza mnie jak flaki z olejem :-)

pudel to nie słuchaj jak Cie nudzą:) mnie nie nudzą i słuchać będe, choć wolę starsze kawałki nie np te ze SA :)

Gość pudel z rodowodem
chyba lenny był pierwszy hihi z tym stwierdzeniam :-)

Gość Emilia 15
Chodzi mi o ten twój pierwszy...Supcio!!!!

Gość pudel z rodowodem
sOul to sQeeze alez słucham ich od czasu do czasu , ale troche przynudzaj trzeba powiedzic bez bicia, a co sadzicie o Davidzie Navarro, godnie zastepował Johhnego czy nie , bo ludzie go besztaja a wg mnie to dobry gitarzysta