Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mirekk....

Problem z penisem

Polecane posty

Gość Mirekk....

Witam wszystkich, ja mam taki problem mam prawie 17 lat i... eh jak by to okreslic chodzi o podniecanie otoz na sama mysl o czyms erotycznym pala mi staje, tak samo np... boje sie gdy dziewczyna zacznie sie zemna calowac, to mi stanie, boje sie ze jak mi na kolana usiadzie TO MI STANIE ;/ i czy to normalne ze czlonek stoi, to gdy jestem troche podniecony.. ?

Gość Mariolka_83
Ja bym się wkurzyła gdyby mojemu facetowi NIE stanął po moich pocałunkach. Nie rozumiem problemu.

Gość ............................o.
mirek zluzuj :o to normalne

Gość p25
mnie statnio ogarnia dziwne podniecenie gdy gdy ogladam relacje z obiad plenarnych Sejmu RP :) Szczególnie gdy obrady prowadzi poseł Niesiołowski :classic_cool:

Gość go go go
kur.. a jak myslisz dlaczgo??

Echhh.. A ja myślałem, że jakis poważny problem.. Rzekłbym, że to oznaka zdrowia :classic_cool: ale spokojnie, za kilkadziesiąt lat będziesz miał odwrotny problem i to już nie będzie zabawne :classic_cool: 🖐️ PS i pomoże Ci to co mam poniżej :classic_cool:

Gość Berberys
W czym jest problem? Ze Ci staje? Wolalbys, zeby smetnie wisial jak sie podniecisz? Nie ma nic gorszego dla dziewczyny, jak calowac sie z facetem i czuc, ze jego ptaszek ani drygnie. Nie ma nic gorszego od zdechlego ptaszka. Powinienes sie cieszyc.