Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pusia i dziuba

Kocham go ale on siedzi w Z.K???

Polecane posty

Gość pusia i dziuba

Moze to nie jest dobre miejsce na rozmawianie na ten temat ale mam problem z ktorym niewiem co zrobic!!!??? Kocham mojego chlopaka jestesmy ze soba 9 miesiecy od 3 miesiecy on juz siedzi w Z.K Bardzo chce byc z nim do konca ale boje sie ze nie wytrzymam, jak narazie ma do odsiadki 2-lata ale jeszcze jedna sprawa w tloku bedzie za pare dni i moga mu dorzucic jeszcze 2 lata !!! A na dodatek znajomi co niektorzy mi mowia zebym nie czekala \"bo oni by nie czekali\" ich slowa Co ja mam zrobic jezeli go Kocham??? Porosze o porade

Gość pusia i dziuba
nom a jak bys ja kochal tez bys nie czekal??

ja tez bym nie czekala...wybacz koles ma jeden wyrok, za chwile moze dostac drugi...chyba zwariowalas jesli chcesz byc z kims kto ma wyrok na koncie

Gość pusia i dziuba
Nie chodiz o to ze ma wyrok na koncie Ja bedac tu a on tam bede sie bala zeby sobie krzywdy nie zrobil

Gość pusia i dziuba
Dlatego ze zalamal by sie psychicznie ze nikt na niego nie czeka a on rodziny nie ma tylko mnie i co wy byscie zrobili??

no chyba żartujesz że nawet jak bym kochał na zaboj to czekała bym ma wyrok i moze miec drugi a za co te wyroki ???/

ojej biedny chlopczyk...sam jest sobie winien wybacz...obstaje przy swoim nie czekalabym

Gość skaza
jesli dostanie jeszcze jeden wyrok to troche posiedzi....i musisz wziasc pod uwage, ze ludzie zmieniaja sie..zwlaszcza wiezienie zmienia ludzi....to juz nie bedzie twoj kochany "misiu" z okresu przed ZK....tam mimo wszystko trzeba kombinowac i walczyc o swoje....raczej odpusc sobie...teraz kiedy on siedzie, bedzie ci latwiej zapomniec.....

Gość skaza
widocznie zrobil cos przez prawo zabronionego i mogl sie liczyc z konsekwencjami...a teraz bedzie bral cie na litosc....super..tylko tak dalej...

Gość pusia i dziuba
No i dlatego mam pewne watpliwosci czy czekac ale wolalabym rozegrac to tak ze jestem z nim [piszemy sobie listy odwiedzac bede go co jakis czas] ale napewno mu nie bede mowic co ja tutaj bede robic typu ze moglabym sie z innym spotykac zdaje sobie sprawe ze go ranie