Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopak zrozpaczony

Moja dziewczyna ma 25 lat i nigdy nie spala z facetem1

Polecane posty

Gość
Odłożona magisterka (mialem w sumie 3 lata przerwy) - 2gi kierunek. Pora skończyć. Praca, rozwód, duperele, spłata kredytu i tak jakoś pół roku zleciało. Wezmę chyba trochę bezpłatnego urlopu. Wczoraj była biba u sąsiadów i to taka że ani spać ani pracować to co miałem biedny zrobić, jeśli się nie przyłączyć? I tak zostały mi 2 dni :D

Gość inkkka25
Apostoł to ile Ty masz lat, że zdążyłeś się rozwieść;p?

:) sto stron w 2 dni to chyba cos na brudno i nie odrywania oczu od monitora, i chyba, ze kopiuj wklej:), oj Apostole:)

Gość
27 :p Kumpel kiedyś napisał w gg "4ever young wanna be". Do tej pory tylko ja się nie starzeję z naszego towarzystwa :P Jeśli to syndrom Piotrusia Pana, to to żaden zespół chorobowy. To błogosławieństwo :P

Gość
Kiedyś robiłem większe wałki w krótszym czasie, ale wtedy mi jeszcze zależało. Teraz kończę studia tylko dla papierka :o Koniec końców i tak startuję firmę. Ale skoro już tylko magister został, raczej tego nie zostawię.

Gość asdwer
Generalnie raczej to na plus, choć....

Gość Rzeczywiscie jestes dziwny...
Ja mialam 26 lat jak stracilam dziewictwo i moj ,teraz juz, narzeczony powiedzial,ze jest ze mnie dumny.Dodam,ze on ma spore doswiadczenie i wcale mu moje dziewictwo nie przeszkadzalo.

Gość toudi1

Gość toudi1
O moja matko boska pojebało cie ja ju zdawno bym ja zamienioł na inną

ma 25 i nigdy nie spała, w sensie że jest posiadaczką błony dziewiczej, po pierwsze wcale nie musi nia być. Jeśli nie została rozbudzona w niej kobieta, to dużą odpowiedzialność bieżesz na siebie. Jeśli jesteś palant i nie rozbudzisz umiejetnie w niej kobiety, to wszyscy przyszli jej partnerzy będą mieli przerypany żywot seksualny, a jeśli ty nim będziesz to sam sobie przygotujesz przyszłość. Mówienie że czekała na tego jedynego jest najbardziej śmieszne, bo wiadomo że brak okazji i ochoty to powód niejednej cnoty jak mawiał Stautynger