Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laleczka000

co sadzicie o tych piersiach????

Polecane posty

witaj hellishbloodystorm! :D Wy chyba nie widzieliscie naturalnych piersi w rozmiarze D. przeciez wiadomo ze to kawał mięsa i nigdy nie bedzie taka piers tak jedrna jak np w rozmiarze B.

_FIGO-FAGO_ - to tez prawda. ale rozniez sa czynniki takie jak naturalny ksztalt gruczolu piersiowego, odpowiedni stanik, nadwaga lub jej brak, sprawnosc miesni klatki piersiowej itd.

Gość laleczka000
zdjecie dziwnie wyszlo i dlatego jakos tak,ale normalnie to ma D

Dobra, ale nie ma czegoś takiego jak rozmiar piersi D czy C. Sa tylko rozmiary biustonoszy. Dla tej dziewczyny D na pewno jest za mały. Nawet jak sobie weźmie obwód 85 to D będzie miało po prostu za małą miskę. Pewnie zawsze cycki i tak jej wiszą, a obwód od stanika podjeżdża do góry. A dlaczego koleżanka, jak nie jest zadowolona, nie może się odchudzić?

Gość laleczka000
jestem deską przegrałam życie cos tam probuje,ale nie bardzo jej wychodzi.zawsze ma efekt jojo

Gość laleczka000
no ty chyba bede ja musiala jutro na zakupy wziasc,ahhh jak ja to kocham:D

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmm
ochyda

Gadanie, jakby zaczęła ćwiczyć, nosić dobry stanik, a nie żadne D i to z obwodem jak na klatę Pudzianowskiego, to na pewno cyce by były ładniejsze:classic_cool: No i miałaby ten komfort, ze i od cyców w dół by lepiej wyglądała. pewnie brzuch tez ma spory, nie? Najwyżej nogi w miarę szczupłe...

Gość afuuuj
laleczkaooo wystarczy codzinnie stosowac naprzemienne natryski na piersi,zawsze koncząc zimnym(całkowicie zimnym)natryskiem.Potem wklepywac krem,nie musi byc to specjalistyczny krem ,wystarczy nivea lub krem bambino dla dzieci.Odczekac aż krem wchłonie i ubrac odpowiednio dopasowany biustonosz,nie zadne push-upy-y ale zwykły z dobrze dopasowanymi miseczkami.Ja nosze nbiustonosz non stop,nawet w nocy(po seksie zakładam ponownie)i biust mam duzy85DD i ładnie ukształtowany.

Gość laleczka000
jestem deską przegrałam życie tak wlasnie jak mowisz:)

jak się odchudzi to jeszcze bardziej będą jej zwisały :/ wiem to po sobie :/ kremy i masaże gówno dają, dobrze dobrany stanik też nie pomaga

Gość laleczka000
Maała to co ??jak z toba to wyglada?

Gość afuuuj
i przy odchudzeniu stosujac natryski,dobrze dobrany biustonosz mozna utrzymac biust w ładnym ksztalcie .

Gość laleczka000
afuuuj dzieki

No wiem, bo to jest taki niefajny typ sylwetki. Że się ma w miarę ok nogi, wąskie biodra, a brzuch i cyce jak emerytka:O Dlatego rada jest jedna- schudnąć. I naprawdę se kupić dobry stanik. Czyli taki, który się trzyma na klacie obwodem, a nie latający, gdzie mu się podoba.

natryski też nie pomagają :/ no ja nie mam aż takiego biustu (delikatnie mówiąc :P), ale dawniej nosiłam 80 B, a po schudnięciu 75 C. biust nie zmalał raczej, ale opadł i nie wygląda na to, żeby nieoperacyjnie coś zmienić. do tego mam szeroko rozstawiony. oczywiście rozstępy z okresu dojrzewania :/ i jeszcze mastopatyczne zmiany :/

Gość afuuuj
laleczkaooo nie wiem jak Ty do tego podchodzisz ale ja od lat stele nosze biustonosz i nei musz esie wstydzic jak go zdejme,ale niektrorzy uwazaja,ze nie wolno biustonosza non stop nosic ,ale ja jakos nosze i zadnych kłopotow zdrowotnych z piersiami nei mam i sa naprawde ładnie ukształtowane,mimo,ze duze i nawet jak szczupleje to kształt i jędrnosć sie utrzymuje .

jestem deską przegrałam życie - no to to tak. wszytsko na raz, samozaparcie i anielska cierpliwość. ale cudów się nie można spodziewać ;)

Gość afuuuj
Mala widocznie zaniedbałas w jakims momencie piersi i dlatego nei mozesz doprowadzic je do ładnego wygladu.Ja od zawsze dbałam o piersi i to nie w jakis wyszukany sposob,ale własnie przez natryski,wklepywanie normalnego kremu,noszenie odpowiednich biustonoszy

Gość laleczka000
afuuuj tu chodzi o moja przyjaciolke ktora chce sobie OP zrobic,ale ja chce jej to wybic z glowy i dlatgo jeste ten topic tutaj

Gość laleczka000
no nic,dziekuje wam mili za porady :)i ocenki :)

Gość a co da
wklepanie zwyklego balsamu czy kremu nivea?? po prostu skora nie bedzie sucha??

Gość afuuuj
a ile kolezanka ma lat i czy ma dzieci ajak nie ma to czy mysli o zajsciu w ciaze i o karmienu dziecka?

może i tak, ale jestem jeszcze młoda, mam 24 lata 😭 jakieś 7 lat temu na wyczerpującej wycieczce zagranicznej szybko schudłam i biust mi bardzo zmalał. taką mam budowę, że jak chudnę to najpierw opada biust :( poza tym właśnie nigdy nie był mały i sterczący, raczej pełny i ciężki, więc poszło w dół :/ teraz muszę uważać na kremy, bo jak stosowałam jeden to właśnie te zmiany w piersiach dały o sobie znać :/ aż się bałam, że jakieś guzki :/ mojemu facetowi podoba się mój biust, uważa że jest duży i jędrny. biedny chłopak żyje złudzeniami ;)

Gość laleczka000
23,oczywiscie ze tak,ale jeszcze nie teraz