Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dede Reporterka

czy sex-sms uważacie za zdradę???

Polecane posty

Gość dede Reporterka

jak byście zareagowali, gdyby wasza druga połówka w tajemnicy przed wami pisała takie smsy do obcej osoby, jak chciałaby ją pieścić, teksty w czasie teraźniejszym, typu "rozbieram Cię i kładę na łóżko" itd ??? :(

Gość gość
Wykurrwiłaby w podskokach z mojego życia, ale zdaje mi sie że to retoryczne pytanie było....;)

Gość ............................o.
no chyba oczywiste ze cie nie kocha a ty sie jeszcze zastanawiasz :o

Gość loleeeeeeeeeeeeeeeeeeeek
wyruchałbym na wszystkie sposoby a potem rzucił jej złotówkę i podziękował za współpracę

Gość dede Reporterka
twierdzi, że to osoba z jakiegoś czata i jej nie zna:( przerasta mnie to wszystko:( mówi, że coś zrozumiał, że nigdy więcej, żebym mu wybaczyła, dała ostatnią szansę, że to jednorazowa sytuacja:( przecież to chore 😭

Gość dede Reporterka
najgorsze, że go kocham i wydaje mi się, że to do niego nie pasuje, że może rzeczywiście to się nie powtórzy:( głupia jestem:( przecież to świństwo z jego strony

flirt to nie zdrada..ale sex smsy to już smierdzi brakiem zainteresowania Twojego faceta Tobą....może się wypaliło coś? a może ma takie potrzeby? w ogole ile macie lat? i czy uprawiacie seX?

Gość gość
A czy dajmy na to Adolf H pasował do wizerunku seryjnego mordercy? Oszukujesz sama siebie, boś zakochana:o

Gość dede Reporterka
na dodatek ostatnio na chuju mial inny kolor szminki :(

Gość dede Reporterka
powyżej to podszyw. ---twoja była----ja mam 23 lata a on 25 i jesteśmy razem 6 lat i uprawiamy seks... nie potrafię go zrozumieć... Pytałam go o to wszystko... On mówi, że nic się nie zmieniło, że kocha mnie tak samo jak wcześniej, że w takim samym stopniu go pociągam. Niby nie wie co mu "strzeliło do głowy", nie potrafi wytłumaczyć... ale jeśli raz to zrobił, to może zrobić drugi i trzeci... Nic na to nie wskazywało wcześniej, nic.

Gość dede Reporterka
ja sie puszczam na prawo i lewo ale jakos umiem sie z tym kryc, jeszcze nigdy mnie nie przyłapał

Gość Majka.......
On wchodzi na czaty i ma jakies fantazje erotyczne...możliwe że zdradził cię wirtualnie...ale Ty wchodzisz tu to też niezbyt fajne miejsce...także nie przesadzaj każdy facet czasami marzy o sexie z inna ...a ty nigdy nie fantazjujesz...jesli nie posunął się dalej to myslę że jeszcze to nie koniec świata....ale możliwe że brakuje mu czegoś w waszym związku, może ma ochotkę na inny sex...

Gość dede Reporterka
ja go nie zdradziłam :O dalibyście drugą szansę??

Gość uuunnna
:O

Gość gość
to jest zdrada emocjonalna jak w słowach ciebie zdradza to pomysl ze w czasie stosunku z toba myśli o tym jak pisze z inna i marzy z nia o sexie

Gość gość
Autorko daj maila to tez z toba popisze

Gość gość
autorko, to ja sie wypowiem z pozycja faceta, ktory tez tak kiedys zostal przylapany przez swoje zone. co prawa nie byly to smsy, ale jakas gadka z losowymi laskami na gg i czatach. na szczescie skonczylo sie na klotni (ostrej) i kliku dniowej. hmm.. i tez w sumie nie wiedzialem dlaczego. teraz po latach moge powiedziec ze: -wstydzilem sie w taki sposob gadac z moja zona, tzn nie umialem do niej napisac nic sprosnego bo wydawalo mi sie ze bedzie mnie miala za napalenca i w sumie na takie zaczepki raczej reagowala zartem. a laski na czacie byly chetne do takich rozmow im sie to podabalo. a faceta podnieca najbardziej to ze kobiecie sie podoba i ze kobieta ma z tego przyjemnosc. -wplynelo tez na to wszelkie nasze klotnie, jakies przytyki, niezrozumienie, (teksty w klotniach "Ty zawsze", albo "Ty nigdy", klotnie ktore byly o p*****ly. i facet jak widzie ze kobieta sie "czepia" to sie oddala, i szuka zastepczej przyjemnosci w necie. i wcale nie szuka zdrady, raczej na zlosc, zeby sie odkuc, bo ma na to wplyw. zeby pokazac jaki to on nie jest z******ty mimo "czepiania" sie baby.. wierz mi, ze taki facet (jak twoj - czyli ze to nie w jego stylu) zaluje serdecznie i na bank jest mu przykro ze dal sie wciagnac w tego typu zabawy na czacie. wie ze robi zle,ale podnieca to wiec brnie dalej. a potem takie otrzezwienie przez nakrycie pomaga. ja bym go nie skreslal na Twoim miejscu. ale na pewno nie zostawilbym tego bez wiekszej dyskusji i jasnego przekazania Twoich emocji, zeby zrozumial.

Gość gość
k**wa z***biscie, temat z 2008r. kto wykopuje takie smieci?