Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To jakaś plaga To jest chore

Pseudofachowcy wciąż szaleją!Zróbmy z nimi porządek

Polecane posty

Gość To jakaś plaga To jest chore

Wszyscy fachowcy i prawdziwi mistrzowie w swoim fachu albo poumierali, albo siedzą w domach starców, albo wyjechali na Zachód! W Polsce to sami, oszuści i nieudacznicy zostali i nas wkręcają. Wczoraj okazalo się że podczas rutynowego przeglądu auta pomysłowi mechanicy wymienili mi nowe części na stare ze złomowiska 😡 A mojej koleżance to tak zreperowali kuchenkę, że gaz wybuchł i jest w szpitalu!!! Na zawsze ją oszpeciło!!!

Gość to co piszesz to nieprawda
ja w to niewierze niestety klamstwo przez Ciebie przemawia

Gość Wykształciuch są wszedzie
Nigdy nie ukrywałem, że nie mam specjalnego zaufania do tzw. socjologów, czyli ludzi, którzy powinni się znać, a z reguły nie znają na społeczeństwie.

W kwestii fachowców mam doświadczenia z ostatnich paru dni - pękła mi szyba od kamyszka, pojechałam do szklarza, by mi ją skleił. Niestety na drugi dzień pęknięcie poszło na pół szyby i konieczna była wymiana całej :(. Pojechałam do szklarza zostałam skasowana 450 PLN. Męczyli się strasznie 3,5 h, a i tak nie byli w stanie wstawić uszczelki od szyby tak jak było no i autko, o które tak dbam już nie było takie piękne... No ok. Na drugi dzień padało i chciałam włączyć wycieraczki - okazało się, że jedna nie działa. Pojechałam z powrotem do tego samego szklarza z reklamacją, a usłyszałam, że teraz to ja mam sobie iść do mechanika i sama za naprawę zapłacić, a nie ich oskarżać. Nie wytrzymałam i powiedziałam, że przecież przed wymianą wszystko działało. Na to pani mi odpowiedziała: \"No, ale Pani nas nie może oskarżać, bo to tak jakby Pani złapała u nas panę (flaczka w oponie) i chciała od nas nowe opony...\" :(((. A Was co spotkało??