Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiedy_umrę

Co to oznacza?

Polecane posty

Gość Kiedy_umrę

Jak kobieta mówi że kocha ale nie potrafi ze mną być bo się czuje nieszczęśliwa? Dodam że byłem w związku nudnym facetem, siedziałem dużo w domu, zamiast się nią zająć to ja w internecie siedziałem. Ale kochałem i baaaaaaardzo dużo dobrego też odemnie otrzymała.

Gość jak kobieta mówi
że jest z tobą nieszcześliwa tzn , że nie czuje sie kochana, nie dbasz o nią , czuje sie nieważna dla ciebie

Gość Kiedy_umrę
Mówi że czuje sie brzydka przy mnie, taka szara myszka. Czyli to przezemnie ?

Gość pewnie chce kase na kosmetyki
i imprezy wyciągnąć. Daj sobie lepiej z nią spokój

Gość być może przez ciebie
Mi kobieta powiedziała że zabiłem w niej kobiecość.Nie pamiętałem o datach, nie otwierałem drzwi i nie wpuszczałem ją pierwsza jak gdzies chodziliśmy, ,jak szliśmy na spacer to ja szedłem dwa kroki przed nią bo zawsze szybko chodziłem Tak mi powiedziała

Gość no i pedałem jesteś

Gość jak kobieta mówi
są faceci, przy których kobieta kwitnie i sa tacy przy których wiednie przy tobie zwiedla nie okazywaleś jej milośći, tego jak bardzo jest dla ciebie ważna, nie mówileś jej , ze jest jedyna, najpiekniejsza najbardziej kochana, nie dawaleś kwiatka bez okazji, widocznie swoim zachowaniem sprawileś , że poczula sie zbedna w twoim życiu, niepotrzebna, niewidzialna

Gość Cholera to chyba najgorsze
co mógłbym od mojej kobiety usłyszeć !! Zawaliłeś facet na całej linii !! Jak sie trafi na fajną dziewczyne o dobrym sercu, co teraz jest rzadkie, to trzeba o nią dbać , a nie uważać , że jak jest to bedzie.

Gość Kiedy_umrę
Ale naprawdę chciałem dobrze :(. Dużo gadałem , duzo obiecywałem ale na tym się kończyło :( Kochałem całym sercem.

Jest takie powiedzenie Co zrobić, żeby stracić kobiete??? - Nic nie robić To dokładnie to co ty zrobiłeś.

Bedzie następna, może bedzie lepiej, wyciągniesz wnioski :)

Gość Kiedy_umrę
Echh kurde. Każdy mnie uznaje za bardzo fajnego faceta ale tylko nie ona. :( Widocznie zawaliłem.

Gość wizazanka
jak kochasz to walcz o nią, kobiety potrafią wybaczać, zreszta sam mówiłeś, ze powiedziała, ze cię kocha, udowodnij jej, ze ci na niej zalezy, i tym razem niech nie skonczy się na obietnicach bo cie znowu zostawi, powodzenia

Gość Kiedy_umrę
Już mnie raz zostawiła 2 lata temu :( tez jej coś nie pasowało. Nie wie czego chce - tak powiedziała o sobie. Czasami jest wredna i ledwo do wytrzymania. Sam już nie wiem czy nawet o nią walczyć.

Gość wizazanka
w takim razie to moze z nia jest cos nie tak, zastanow sie dobrze, moze jest strasznie rozkapryszona i robi to celowo, bo wie ze ja kochasz i to wykorzystuje

Gość Kiedy_umrę
Musze dużo rzeczy przemyśleć.

Gość ech stary...
przemyśl, przemyśl... szczególnie to czy nadajesz się na partnera. Nie ma nic gorszego niż dziad przed kompem, w podkoszulku, w papciach, odwrócony du.pskiem do kobiety.

Gość Anetttttka
Co z ciebie za facet, jeżeli wolisz siedzieć w domu przed kompem niż spedzać czas ze swoją kobietą? Wychodziliście gdzieś w ogóle ?? Zabierałeś ja gdzieś ?? Skoro ci mówi, że czuje sie przy tobie brzydka to może uważa , że wstydzisz sie z nią pokazać ?? Współczuje dziewczynie, przy takim facecie jak ty samoocena spada do zera.

Hmm...tak jakbym czytała swoją historię. Przy nim czułam, że czas się zatrzymał na jego plecach, a ja nie widziałam żadnych szans na zmiany. zdołowałam się przy nim doszczętnie, czułam się potwornie nieatrakcyjna i jakaś kaleka. Mam w związku z powyższym same nieprzyjemne wrażenia, a bycie z facetem, który nie ma dla kobiety czasu jest zabawą jak dla mnie bez sensu. Ja go też kocham, ale nie wyobrażam sobie bycia z nim z tego względu.

Gość Kiedy_umrę
dzi ekuje za opinie, kubeł zimnej wody dobrze mi zrobi