Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Antoinette

Facebook - korzystacie?

Polecane posty

Mam także i wciągnął mnie naprawdę nieźle. zdecydowanie najlepszy portal społecznościowy, który daje mega możliwości. Ostatnio bardzo popularne stały się wspólne projekty realizowane za pomocą People Projects, znacie?

ja znam ;) miła odmiana po tych wszystkich, zabierających tylko czas, grach ;)

ja znam ;) miła odmiana po tych wszystkich, zabierających tylko czas, grach ;)

ahahaha... no nie da się ukryć, że z taką aplikacją budowanie arki byłoby łatwiejsze :D

Gość misiaczek805@wp.pl
facebook jest najlepszy,skasowalam nasza klase nawet bo mnie tak uzaleznil ...

Gość julllija
To co jest fajne na fb, to właśnie konkursy i okazje :):) W normalnych (albo nawet internetowych) sklepach tego nie znajdziesz. Ja teraz się przymierzam do tego konkursu, jak widać są jeszcze duże szanse :) http://www.facebook.com/GoodFoodPL?v=app_4949752878

Gość gdfgdg
ja korzystam. oproczznajomych, gadania z nimi, widzenia co u nich slcyhac itp itd. przez faceboka dostaje znizki 50-90% na rozne rzeczy w wawie od kina i teratru do wymiany opon w samochodzie. podstaje info o wycieczkach z biur podrozy last minute z dobrymi % dostaje info o tanich przelotach gram w gry mam strony o gotowaniu korzystam z kursow i konkursow i wiele wiele innych rzedczy. super sprawa.

Gość Pinki99
Nieźle :):)Duuużo!! Ja sobie niedawno konto założyłam i co mi się podoba to gry!!!!! Farmville, Mafia :):) W konkursach jeszcze nie brałam udziału, ale wygląda na to że to fajna sprawa. O co chodzi z tymi waflami???

Gość kaplica kuchenna
a na FB też są profile jakichś postaci z głupich filmów?

Gość Marysienka84
Ja tam lubię Facebooka - zawsze ktoś coś fajnego wrzuci, od czasu do czasu można coś wygrać, albo się pośmiać :) Bardzo lubię profil GoodFood facebook.com/goodfoodpl - zawsze zarzucą jakimś tekstem który mnie rozwali, a też często organizują konkursy :)

też sobie fejsa ulubiłam :) zwłaszcza, że firmy tworzą fajne, ciekawe profile. choćby e-karma, niby sklep zoologiczny, ale przez fb mają jakiś kontakt ze swoimi klientami.

Gość siedzi zając
Teraz to łatwiej znaleźć coś na fb niż w googlach.Czy to info o wafelkach, czy o tym, gdzie jest najbliższa pralnia;>

Gość nektarynka87324632
niestety, na FB nie widać kto odwiedzał nasz profil (szkoda). Ja z Facebooka korzystam i namiętnie gram w pracy. Wcześniej to byla farma, a teraz sie taka smieszna gra: http://mmogamer.pl/index.php/gry-na-facebooka-knights-of-the-crystals-od-square-enix/ ogolnie facebook to fajne sposob dowiadywania sie co nowego u osob... z ktorymi sie nie rozmawia.