Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość święty kamień w polu

NASZE DOBRE CHRZESCIJAŃSTWO

Polecane posty

Cześć! :) zakładam topik dla prawdziwych dobrych chrzescijan! :) ..tzn..jakich? ano dla takich: :) -jesteśmy tolerancyjni: nie tępimy gejów, lesbijek, Murzynów, ludzi innych wyznań, ras i narodowości i tak dalej -nie plujemy nienawiścią w stronę tych, którzy są w jakikolwiek sposób inni -wystrzegamy się hipokryzji ;) -ABSOLUTNIE nie potępiamy tego, że ktoś jest niewierzący. "Pamiętajcie, że i niewiara może być czyimś najświętszym uczuciem. Nie szargajcie jej." S.J.Lec -nie próbujemy nikogo na siłę nawracać -nasza wiara nie jest na pokaz - w życiu codziennym staramy się byc dobrymi ludźmi- pracujemy nad sobą -nie szukamy grzechu na każdym kroku -nie umartwiamy się przez cały czas- świat jest piękny i Bog z pewnością chce, abyśmy czerpali z niego ze wszystkich sił i cieszyli się życiem:) Proszę, dobrzy chrzescijanie, wpisujcie się!:) oczywiscie zapraszamy do dyskusji takze ludzi innej wiary-ale JEDNA ZASADA,która obowiazyje WSZYSTKICH w tym topiku:NIE wykłocamy się która wiara jest lepsza, nie staramy się nikogo na siłę przekonać , ze Bog jest albo go nie ma, i tak dalej. Chętnie poczytam o doświadczeniach osób innej wiary, bo są to rzeczy bardzo ciekawe:) P.S.: w czasie postu też posłuchajmy muzyki: http://godiva.wrzuta.pl/audio/ju09Fka1wU/sdm_-_08_-_cudne_manowce ;)

Gość pudel z rodowodem
OBECNY

Gość ffffffffffffffdsd
i ja i ja, jeszcze ja!!!

a ta piosenka sdm-u mi się akurat podoba, nie dlatego, ze jest pobożna tylko dlatego ze ma taką śmieszną melodię;P

"P.S.: w czasie postu też posłuchajmy muzyki:" chodzi mi o to wezwanei ;p

a bo juz nie wiedziałam jak to ma ując zeby napisac: nie umartwiajmy się na siłę;P

Gość przepiekne
mam dusze chrzecijanki chociaz nie jestem dewotą

mogłas to poprostu tak napisać :D Chrzescijanin jest po pierwsze radosny :D Po za tym nikt nie ma wiedziec ze sie umartwiamy. Mamy to robic tylko dla Pana :D

Gość KOCHAM OJCA ROMANA
zAKON REDEMPTORYSTóW I NIC WIęCEJ. kOCHAM OJCA RYDZYKA. MARYNOWANEGO W SMALCU ITP. ITD. TO ANTY WIERZąCY NASZYCH CZASóW. TYLKO MU $$$ W OCZACH LśNIą. OCH JAK JA GO KOCHAM. CAłą EMERYTURKę MU DAM NA JEGO WIELEBNE POTRZEBY.A I ON WIELEBNY BęDZIE SIę MODLIł ZA MNIE NIEBOżę. EXPIRITUS SANKTIS AMEN.

Gość przepiekne
czy ten topik ma cos wspólnego z Rydzykiem ...............watpie więc po co ten wpis u gory

hmm czy Ty też "rozprułes" ciężarnej kobiecie brzuch żeby zobaczyć jak wygląda płód?:O chyba wszyscy władcy mają nie pokolei w głowie:P

noo SDM jest fajne. czesto chodzę w góry (pasja) i świetnie brzmi brzmi wykonanena gitarze przy ognisku;)

niestety, to co napisałeś to marzenie Jezusa, ale Paweł już postarał się o to aby to wszystko co napisałeś stało się sztandarowymi hasłami chrześcijan

to do mnie? jestem "ona":P

Gość UUDDKKOO
CZUJę żE JUDASZ MNIE SPRZEDAł MAM DUżO KASY POżYCZYł MI TROCHę.