Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tyna1984

najdziwaczniejsze sprzęty dla dzieci

Polecane posty

Rzeczywiście śmieszne :) ale wiesz mnie to się nawet podoba :D

fajny tem smoczek :) moja by go przegryzla bo skoro poradzila sobie z kablem usb to i taka siatka jej nie powstrzyma. Mnie rozbraja ten wozek. jest paskudny ze jejku... mam nadzieje ze nikogo nie urazilam ale mi sie ten wozek strasznie nie podoba wyglada jak z kosmosu :) http://www.allegro.pl/item307399707_wozek_3_tec_gondola_nosiedlko_torba_abc_design.html

normalnie czego to już nie wymyślą... :D ale patent jest stary jak wszystko :) moja teściowa owijała jabłuszko w pieluchę... efekt ten sam ;)

MaMani widziałam ten wózek w naturze wczoraj myślałam, że się posram ze śmiechu :D a najgorsze, że facet jechał po wyboistej drodze i dziecko podskakiwało w nim jak na sprężynce biedactwo :( zbyt dobre resory też nie są wskazane ;)

Moja prababcia opowiadała mi, że kiedyś za czasów jej młodości nie było smoczków :) ale kobiety sobie radziły same robiły smoczki ze szmatki (oczywiście czysta, wyprasowana itd..) wkłądały do niej masło z cukrem lub miód i dawały dzieciom do buzi. Podobno dzieciaczki ssały aż miło było patrzeć.

wiem ze zaraz znajdzie sie ktos na pomaranczowo kto wtrąci swoja super opinie :P moja prababcia nam opowiadala ze jak babcia i jej brat byli niemowlakami a ona musiala isc w pole to zeby dzieci nie plakaly gotowala im kompotu z makówek i im dawala w butelce. Jak popili to spali :D:D to sie podobno nagminnie stosowalo wtedy :D:D:D:D:D

:D no z pewnością po takim wynalazku mieli super sny :D brzmi nieprawdopodobnie, ale taka jest prawda. Gdy ktoś utrzymywał się z roli to nie cackano się tak z dziećmi jak my teraz :)

Mamani mojego Jarka babcia jego ciotce tez cos takiego zrobila;-) Ciotka spala przez 2 dni;-) A ten wozeczek tez widzialam na zywo i zgadzam sie ze wyglada dziwcznie:-)

wiecie ze jeszcze ja pamietam jak za domem u babci rósl mak? biegalysmy z kuzynkami i zrywalysmy makówki one tak grzechotaly :) suszylo sie je na slonczu a potem rozrywalo i babcia sprzedawala mak do piekarni :) a potem weszly te zakazy... moje dziecko nie bedzie wiedzialo nawet jak wygląda makówka...

fajny ten bajer :) w sumie dobrze pomyslane ..zycie trzeba sobie ułatwiać ! lepsze makówki na uspokojenie ,,,niz czopek np. ;) czy inny syropek - uspokojacz :D zadje mnie sie ... no ale nie stosuje ... bo takie czasy chemiczne . ;)

mi sie smiac chce bo dziecku sie sciera na papke albo daje w kawalkach zeny sie uczylo gryźć a tu kolejna rzecz do sterylizacji bo sama woda tego nie potraktujesz, a u nas też babcie zawijaly cukier w pieluszke i dzieciom do ssania.. na ktoryms forum jeszcze fantastyczny gryzak był

no ale to dla dziecka powyzej 5 misiecy a nie dla roczniaka ... według mnie ok głupotka

ja chce taki!pomysł jest fenomenalny ale faktycznie dobre zdjęcie!

już widzę jak mój Bober daje sobie założyć na głowę taki \"abażur\" :D

Super Niania kiedyś to pokazywała. Też myślę że pomysł może dawać radę:)

Ta siateczka na owoce jest nowoscia w Polsce ale w Stanach gdzie mieszkam dlugo jest na rynku, moj synek to uwielbial. Bardziej zdziwila mnie cena! Tutaj za 2 sztuki placisz 5$ czyli ok 13 zl. A tam chca az 35 zl za sztuke!! Chyba powariowali!!!

tlurpa ale jakie to tworzywo jest w tym bo mi się jakoś brzydzi wkładać to dziecku do buzi i jeszcze jabłko przecież czarnieje jak sie je tak mieli i ta siateczka musi brzydko wyglądać! mnie odpycha ten przedmiot. nasze mamy owszem zawijaly w pieluchy i wogole ale kiedysdzieci pieluchy się gotowało a to za kazdym razem gotować, nie wiemale mi sie to kojazy z siedliskiem bakterii.