Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na na na nanana na nana naaa

smutne, nastrojowe, nostalgiczne piosenki

Polecane posty

Gość na na na nanana na nana naaa
:Doooo, ale odzew, nie spodziewałam się, że aż tyle osób odpowie :D czeka mnie chyba cała noc przesłuchiwania rekomendowanych przez Was piosenek :D hellishbloodystorm: właśnie znalazłam coś tlenu na youtube, zaraz zobaczę, co to :)

Gość big hugs
Ksenofaryna --------------------> niereformowalna :(

Ulrich Von Jungingen jest zajebisty i tez nie mialabym nic przeciwko temu zeby mi pałką przylozyl :) a tak btw.To chyba nie ten temat o niespelnionych pragnieniach seksualnych to chyba gdzie indziej...:P

Gdzies na plycie ale gdzie sie dopacham nie mam pojecia a Ty ?

ta to wiem ale nie wiem czy chce sie udusic pod sama scena mysle ze bede tak gdzies nie za blisko i nie za daleko:)ze tak powiem w sam raz

A nie żółtą fluorestencyjna?:Pna Red Hotach były żółte...Ale wlasnie o to chodzi ze pod sama scena bedzie rzeznia straszna i trzeba bedzie przyjsc tydzien wczesniej zeby sie na ta opaske zalapac bo znajac fanow Metallici beda czatowac dzien wczesniej albo od switu:P

Wiem ale zazwczaj sie te kutafony przy bramkach cenia strasznie a ja jestem uczciwa obywatelka i nie przekupuje bramkarzy:)a w jakim Ty miescie mieszkasz?skad jedziesz?

Gość HybridStigmata
smutne piosenki : hey - mimo wszystko in flames - metaphor (uwieeeelbiam) akurat - pa pa pa chlopcy z placu broni - tu nie podam zadnego tytułu, bo wszystkie ich piosenki są smutnawe, nastrojowe... soad - lonely day pink - love song blink 182 - i'm lost without you goo goo dolls - black balloon, iris 3 doors down - here without you enya - np. boadicea albo portrait james blunt aerosmith - i don't wanna miss a thing marlon - was immer du willst rammstein - stirb nicht von mir nena - vollmond, jeztzt bist du weg, todmude die arzte - 1/2 lovesong suchy chleb dla konia - pokolenie umarłych romantyków albo krótka historia o chrisie malkonie jhonny cash - i hurt myself today guns n roses - don't cry metallica - nothing else matters celine dion - my heart will go on to część z moich ulubionych smutnych ;] polecam.

Metallica- Turn the page Big Trouble- All I needi it's you The Mavericks- Oh what a thrill Joe Cocker Noubiles jamais Phil Collins- In the air tonight Seweryn krajewski- Wielka Milosc Sting - Shape of my heart , Fragile Zbigniew praisner- Piotr Raz dwa trzy- oczy tej malej Omega- dziwewczyna o perlowych wlosach- CUD PIEKNOSCI UTWOR :)

Gość JAAAAAAADDDDDD
Hej:) Słuchajcie mam ogromny problem:) [jestem dziewczyną po pierwsze hhe] i od kilku lat śpiewam:) No i niestety mam takie coś że jeśli śpiewam jakąś wysoką piosenke na występach, na tych wysokich dźwiękach strasznie chwieje mi się głos i te dźwięki wychodzą takie wymuszone Niedługomam piosenki obcojęzycznej:) Czy moglibyście mi doradzić co bym mogła zaspiewać? Chciałabym jakąś wolną piosenke, ale efektowną, i żeby nie była zbyt wysoka:) I mogłaby być znana hehe:) Wiem że mam wymagania:) Heh szybka też by mogła być, ale ja przeważnie śpiewam szybkie i mocne piosenki więc chciałabym spróbować czegoś innego:) Wysyłajcie linki na szybkie i wolne:) Byle nie była trudna, a efektowna! Aaaa i obcojęzyczna oczywiście:) Pozdrawiam:))

Gość Kińń
Natasha St-Pier - On Veut Plus Que De L'Amour jest na wrzucie. < 3 3 3 3

Gość lalalalaa
Hey: boję się o nas, albo mru mru, czy list :D Lubie hey :)

Gość akyriena
Może byś autorko chciała to: Mecano - Hijo de la Luna. Jest to piękna piosenka, nastrojowa i ... sama zobacz. Na youtube znajdziesz na pewno

Gość Izzy Stradlin
Europe- Carrie Iron&Wine-Flightless Bird American Mounth Enya-Boadicea Guns N' Roses-Don't Cry Bryan Adams- Don't Let Go

Gość auch.....
Cristina Perri - Jar of Hearts

Gość x_wikusia_x

Nostalgia taco hamigaway