Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kluseczzka

Herbapol - krople odchudzające używał ktoś?

Polecane posty

Gość gość
Używam tych kropli niemal od tygodnia i odczuwam po nich mniejsze laknienie. Nie rzucam się na jedzenie tak jak wcześniej. Uczucie wypełnienia powoduje że potrafię zrezygnować z części jedzenia które aktualnie jem... narazie dla mnie na plus... oczywiście na każdego mogą działać inaczej ale nie zaszkodzi spróbować.

Gość gość
chciałabym wznowić wątek kropli herbapol. właśnie zaczęłam używać. W pierwszym i drugim dniu brak reakcji. na trzeci dzień przeczyściło mnie dokumentnie. po tygodniu waga ani drgnie. chyba ściema, ale jeszcze piję dalej. ktoś obecnie ich używa?

Gość gość
@m_1982 jak dawkujesz te kropelki?

Gość gość
działa ten herbapol? ostatnio trafiłam na fitt spray, przeczytałam też opinię dziewczyn które brały fitt spray i go sobie chwalą. I powiem szczerze, że się zastanawiam i nie wiem co zrobić

Gość gość
ja ma fitt spray i powiem Ci, że jest oki. Jak mnie najdzie ochota na coś słodkiego psikam i przechodzi także jestem zadowolona. Mam go od dwóch tygodni więc nie wiele schudłam bo 3 kg ale i tak nie jest źle :)

Gość gość
Chcesz wyglądać seksownie i atrakcyjnie? Chcesz cieszyć się wspaniała sylwetką? Chcesz pokazać wszystkim, że możesz się zmienić? Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja. Podejście, które o lata świetlne wyprzedza konkurencje! Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko! Wejdź na stronę najlepszego Trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl który w ciągu tygodnia odmieni Twoje życie! Pozbądź się tłuszczu na zawsze, zbuduj piękna smukłą sylwetkę lub wspaniałe muskularne ciało! Pokaż na co Cię stać i wejdź na www.igortreneronline.pl !

Gość gość
co do kropli lub innych tego typu środkach w płynie mogę polecić to http://fittspray.com. Zaczęłam drugi miesiąc, hamuje apetyt więc nie podjadam co było moją zmorą, schudłam 4 kg zobaczymy co będzie za miesiąc

Gość gość
Kropelki Herbapolu pije od lat wiec sie wypowiem. Z pewnoscia nie mozna byc naiwnym i liczyc, ze 5 kropelek wplynie na schudniecie. Za to maja one inna wspaniala zalete- woda z nimi lepiej " wchodzi " Trzeba sie przyzwyczaic do ich specyficznego smaku potem juz sa ok Opakowanie wystarcza mi na pol roku

Gość gośćwkość

Ktos stosuje? Ja je pije czwarty dzien, nie wylliczam dokładnie kropli, ale tak z 20 albo 25 wypijam, np dzis w pracy do pół litra mineralki wlałam kilkanascie kropli i w domu z 10. Ciekawe jakie moga byc skutki uboczne?