Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Załamana78542

Mój ojciec podgląda ciotkę!!!!/

Polecane posty

Gość przeciez mu ciocie d.....
nie da , niech se strzepnie raz pod ciocie i juz ...... a jak ci kiedys bedzie podskakiwal to mu powiedz ze poskarzysz mamie co pewnego dnia widzialas i juz masz starego w garsci :classic_cool::classic_cool:

Gość nie gadaj z mamą
matko jakie tragedie?

Gość bbzasdy
srutututu po to matki maja dzieci, zeby te dzieci w takich sytuacjach uczyc swiata po to mamy bliskich zeby z nimi sie dzielic takimi rzeczami inaczej - co to za bliskosc, co to za rodzina i udawanie ze jest ok?

Gość nie gadaj z mamą
Ile masz lat?

Gość bbzasdy
pytasz o moj wiek? a po co ci on?

Gość lord0000000
pff a co sie stąło ze zobaczył ciotki cipe ??, co to zmieni ze matka sie dowie ?? rozpadnie sie zwiezek rozwód i te sprawy i co wtedy bedzie ok. ??. tak jan ktos napisał wyzej niech se jebnie pod ciotke w jajo i po sprawie.

Gość bbzasdy
ludzie to jakie wy prowadzicie zycie? macie jedna osobe, z ktora mozecie byc szczerzy? po co udawac bliskie relacje kiedy ich nie ma? mataka autorki jest dorosla i doskonale sobie poradzi w sytuacji, ktora dla autorki jest za trudna na tym etapie zycia naprawde uwierz mi ze taka wiadomosc matki autorki nie zabije

Gość nie gadaj z mamą
bo ciekawa jestem czy rozważasz relacje późniejsze matka ojciec matka siostra. Fajnie nie będzie. A teraz mówisz tej 15tolatce tak jakby przyłapała tego ojca na orgii z dwoma ciotkami i zamiast uspokajać, z głupiego przypadkowego zdarzenia robisz tragedie.

autore nie jest juz dzieckiem i ma swoje mozge ..... nie rob glupot , milczenie jest zlotem ..... zawsze

Gość bbzasdy
ja robie tragedie? ja wlasnie uwazam ze to nie jest taka informacja ktora nalezy zataic to wy robicie tragedie w tej chwili dziewczyna ma zepsuta relacje z ojcem, lecz jesli nie powie matce to i jej relacje z matka beda do dupy matka jest dorosla i to jej maz. dziecko 15 letnie nie powinno miec na swoim karku takich tajemnic kto uwaza inaczje zupelnie nie zna psychologii jesli ktos tu jest winny to ojciec a dziewczyna czuje sie teraz wspolodpowiedzialna bo mysli ze jak matce nie powie to jakby tego nie bylo bzdura.

Gość lord0000000
no bo relacje to sie poprawia jak córa sie wysprzegli

Gość bbzasdy
ja jestem w wieku rodzicow autorki dorosly czlowiek bez problemu poradzi sobie z taka informacja dziecku ona sie wydaje za ciezka

Gość lord0000000
to niech zapomni / i jakiemu dziecku pare postów nizej zastanawie sie czy dac dupy nowemu chłopakowi wiec wydaje mi sie ze nie jest juz dzieckiem prawda julka ??

Gość nie gadaj z mamą
To nie jest dziecko tylko dziewczyna młoda która zobaczyła ojca w dziwnej sytuacji ot co. Psychiki jej to nie popsuje a za kilka lat pewnie się będzie z tego śmiała.

kurcze ..... musialas to tak napisac zebym to nawet ja zrozumial ....? :o jasne ze stary jest winny ale jak w rodzince po tym wyznaniu zagrzmi i moze zle sie skonczy to autorka do konca zycia moze sie bedzie pytala \"dlaczego to powiedzialam\" ja bym spiacych psow nie budzil i dalej obstaje przy milczeniu.

Gość bbzasdy
ludzie niech zapytam ile wy maice lat? dorosli ludzie nieboja sie seksualnosci i nie brzydza tak jak dzieci wiec dorosla kobieta -matka poradzi sobie z latwoscia z tym 15 lat to jeszcze dziecko i ta sferaja przeraza a to jest problem nie tego dziecka tylko jego rodzicow

Gość zapobiegliwy
omg to nie dziecko dzieci sie nie ruchaja wiec sexualnosci sie nei brzydzi

Gość bbzasdy
matka autorki dobrala sobie wlasnego meza jesli pojawia sie jakikolwiek najdrobniejszy lub powazny problem to oni maja obowiazek rozwiazac go miedzy soba jezeli rodzice nie dopilnuja i dziecko jest swiadkiem seksu lub zycia erotycznego rodzicow to wazna jest rozmowa bo efektem driobiazgu moze byc uraz psychiczny czy seksualny nie ma w tym nic dziwnego ze to rodzice powinni chronic dzieci a nie odwrotnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość zapobiegliwy
chronic przed czym, wczesniej pisała ta panna czy dac dupy chłopakowi wiec chyba to ma za soba.

Gość nie gadaj z mamą
ok widocznie masz inne poglądy niż większość piszących tu osób. Skąd masz taką pewność że matka się zachowa tak jak ty byś się zachowała? Dziewczyna z resztą sama napisała, że się obrzydziła ale rozmowa z matką byłaby dla niej czymś gorszym. Nie rozumiem na czym miałaby polegać ta rozmowa...

Gość zapobiegliwy
pewnie jakas zakonnica ktora dopala jedynie proboszcz

Gość laik
to co piszesz to mały pikuś ale nie osądzaj ludzi odrazu ja też miałem taki przypadek 2 lata temu teraz mam 18 lat pewnego wieczoru przyjechała do nas ciotka jest młoda 36 lat i bardzo seksowna 176 wzrostu i biust E . wieczorem jak wieczorem rodzice i ciotka wypili winko i cos tam ogladali ale mama musiała iść na noc do roboty jest pielegniarką wiec zostalismy z starszym i ciotką sami. byli trochę podpici straszy niby poszedł spać tak mi się zdawało a ciotka poszła do łazienki się kąpać więc w tym wieku pomyslałem że ją popodglądam przez kratkę u dołu drzwi w łazience no i powoli zaczełem realizować plan co tu ukrywająć stał mi ostro i nie mogłem się powstrzymać w pierwszej chwili ujrzałem tylko kontur ciała ciotki i zarys biustu cos tam robiła wiec troche sie przysunełem i wtedy usłyszałem głos ojca taki byłem przestraszony ze ja pierdole ale co sie okazało był z ciotką w łazience ja pierdole myśle ale chciałem zobaczyć jak sie skonczy i co pieprzyli sie ja młody jak to zobaczyłem to szok ale wiadomo pala stoi chciałem pooglądać robili najpierw to od przodu pozniej na stojąco wiadomo widok ze hoho szczegolnie cycuszki ciotki no i zaczeli robic to na pieska miałem maxymalnie wypiętą dupcie ciotki w którą ruchał ją duży kutas może z 20cm od głowy cipeczka cioci była wąska i lekko owłosiona i w tym momencie tragedia zmienili kierunek zeby straszy chyba miał za co się złapać i jeszcze ostrzej jebac ciotke odwrócili sie tak w drugą strone że głowa ciotki idealnie znalazła się koło kratki w drzwiach koło której lezałem stary ją posuwa ostro a ja myśle aby tylko nie podniosła głowy żebym spierdolił ale w tym momencie dostała orgazmu zaczeła jęczeć i podniosła głowe zobaczyła mnie a ja z tego podniecenia się spusciłem i nie mogłem wstać ciotka jeczała zeby ojciec sie nie skapną cos jest nie tak i patrzyła sie na mnie ja oczywiscie spierdoliłem szybko spod drzwi ogólnie nie wiedziałem co robić ale myśle nic nie bede mówił byłem trochę wkurwiony i chiałem powiedzieć matce ale nic nie zrobiłem było trochę głupio mijać ciotke ale po miesiącu ciotka nabrala odwagi i przyszła pogadać z mną okazało się że wujek nie zaspokaja ciotkii gdyż miał dużo pracy a ona miała może z 3 orgazmy na rok i chciała ostro się zerżnąć a moj ojciec nie ruchał od 0.5 roku bo starsza miała humory powiedziała ze to był tylko ten1 raz i że teraz jakos sie ułożyło z seksem uu niej i u mojego starszego wo domu też podziekowała mi za dyskrecje no i jakos sie ułozyło a jak bym powiedział to pewnie 2 związki poszłyby w pizdu he he a za na nagrode mogłem pooglądac ciotke nago ale tylko poogladać szkoda chociaż ciałko miała idealne

Gość Pitakura
Daj mu dupy i tyle :)

Gość Pregnants
Jak można podglądać kobietę w 7 miesiącu ciąży i na dodatek siostrę mojej mamy? Oczywiście, że można i to jeszcze jak :)

Gość Marek112
odpowiedź załamanej(!!) ściema całkowita. Starsza sistra mamy ma 33 lata a ty 15 więc różnica 18 . więc twoja mam urodziła max. 17 lat czyli zaszła 16. dalej sobie policzcie.

Gość gość
Wejdź na HTTP://E-MASTURBACJA.PL Mi pomogli i poznałem masę znajomych do wspólnej onanizacji