Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iskra2

dlaczego faceci oglądaja sie za kobietami ?

Polecane posty

Gość nalesnik
a ja tu nie widze nic nadzwyczajnego..to chyba normalne ze facet sie oglada za kobitami gorzej by było gdyby sie nie obejrzał to by było podejrzane.. ja sie tyz ogladam za facetami...

Gość nefretete43
oglądaja i gadaja głupie komentarze jeszcze tak zeby je usłyszeć

Gość MiśNaZawszeTwójUkochanaŻono
a ja wam cos powiem...faceci ogladaja się i slinią za innymi ponieważ nie mają przy sobie kobiety ktore nie podobaja im się..nie myslą o nich...a kobiety są naiwne i tłumacza ze to taka natura faceta ze jak sie obejrzy to nic sie nie stanie ze to tylko spojrzenie.ze wzrokowcy sa i taka natura........BANIALUKI!!!!poprostu nie podobacie sie swoim facetom ktorzy slinia sie za innymi...potem w łózku pewnie mysla o tej co widzieli dzis na ulicy......słyszałem wypowiedz jednego faceta w tv....siedział z swoja zoną i pytaja go jaki ideał kobiety jest dla niego...a on - DODA!!!!!!jeszcze byłoby wmiare ok gdyby nie to ze jego zona siedzaca obok miała czarne włosy, 160, i biustu tez dody nie miała....a ona z usmiechem ze to nic.....dla mnie porazka...!!!!! ja nie musze sie ogladac nie mam potrzeby takiej i ochoty...bo kobieta ktorą kocham nad zycie jest najsliczniejszą kobietą jaką widziałem w życiu.....to ona jest dla mnie ideałem....to o niej myslę jak się kochamy...to o jej ciele cudownym mysle jak zasypiam,,,to jej buzie najsliczniejszą widze jak sie budze i zasypiam.....to ona jest dla mnie zjawiskowo sliczna...to jej uroda i piekno ciała fascynuje.....a nie znam jej tydzien...ani dwa.....kobiety...facet ma sie nie ogladać za innymi ze strachu tylko z braku potrzeby takiej!!!!!!!!! skarbulku Kocham Cie moja ukochana Żono

no i moze to tez znak jakis od faceta ze moze warto zadbac troszke o sibie...wiem ze teraz pewnie kobiety mnie tu zjedzą ze złosci....ale nie bronie facetów,,,a wy faceci..jak macie kompleksy i łapiecie sie kobiety pierwszej lepszej ktora nie jest waszym marzeniem...i jak nie jestescie silni na tyle by sprostac kobiecie pieknej....to zachowajcie sie jak prawdziwi meżczyzni i nie róbcie swoim kobietą przykrosci,,,,albo zmiencie się i miejcie wiecej odwagi do kobiet ktore wam sie podobają.....pozbądzcie się kłamstwa i obłudy ludzie....bedzie nam wszystkim prosciej i przyjemniej.....i mniej bolesnie.....taka jest prawda i trzeba jej spojrzeć w oczy bez strachu i zabrać sie do roboty!!!!!!!!!!!

i jeszcze jedno..korzystjąc z mozliwości chciałem przesłać gorące buziaki najsliczniejszej kobiecie na swiecie....mojej ukochanej żonie......kocham Cię ksieżniczko ;):)

Gość taka sobie ona
w sumie nie chce wyjść na egoistkę;) ale za mną się często oglądają a jakoś szczególnie piękna(przynajmniej ja tak myślę) nie jestem i cycek też nie mam wielkich ;p

Gość henk1
Oj ciemniaku!!!!!!!!!!!!! żonie nie przesyła sie nic ją się szczerze jak oka w głowie.

Gość kozak878
oglądaja sie bo jest na czym oko zawiesic

Ja się z tą teorią tyłka nie zgadzam. Zwracam uwagę na twarz i usta, bo lubię posuwać w usta :)

Jutro odbieram moją ukochaną żoneczkę od wulkanizatora :)

Gość dydekkka
bo to takie psy

Gość Olusiowa
A mój facet wytłumaczył mi to tak: Jestem z Tobą bo Cie kocham, a za tymi co sie faceci oglądają to jest tak, jak z fajnym sprzętem - tzn widzisz fajną furę, to popatrzysz... widzisz fajne kino domowe, to popatrzysz... widzisz fajną dupę, to też popatrzysz.... jak na rzecz, nie jak na kobietę :D teoria pocieszająca i mi wystarczy..... bo ja też lubię patrzeć na facetów z samej przyjemności patrzenia :D tyle:p a zazdrośnic nic nie uchroni, co ma byc to będzie i nie ma co lać po pyskach za instynktowne zachowanie:)

Gość tak sobie wmawiajcie
ale prawda jest taka jak napisal jeden z mezczyzn pare postow wyzej.poprostu nie jestescie idealami dla swoich facetow a wy sobie dorabiacie jakies glupie teorie

Gość muskatella
olusiowa Jestem z Tobą bo Cie kocham, a za tymi co sie faceci oglądają to jest tak, jak z fajnym sprzętem - tzn widzisz fajną furę, to popatrzysz... widzisz fajne kino domowe, to popatrzysz... widzisz fajną d**ę, to też popatrzysz.... jak na rzecz, nie jak na kobietę no to fajnego masz chłopa czyli on w tobie widzi też rzecz - powodzonka