Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionaaaaaaa

JEDNO PYTANIE

Polecane posty

Gość zmartwionaaaaaaa

Mam 22 lata i chodze regularnie do gina, ostatnia cytologia wyszla idealnie. Ostatnio kochałam sie jakis tydzien temu. I wczoraj wieczorem niespodziewanie pierwszy raz poczulam taki dziwny ból.. w srodku :( Tak jakby ktos mnie nakuwał z prawej strony na ściance... Pobolewalo tak kilka minut, przestało, potem znowu i dzis rano tez przez chwile. Co to moze byc? Isc do gina czy jeszcze zaczekac?

Jasne że idz do lekarza !! ja też mialam takie kłujące bole okazało się że to torbiel na jajniku .

Gość zmartwionaaaaaaa
Ale mnie boli tak jakby na sciance pochwy przynajmniej tak czuje... i teraz np. nic nie boli...

Gość cos mi sie wydaje ze
oczekujesz az ktos napisze, ze jestes/mozesz byc w ciazy!!!!!! Wg mnie schizujesz i tyle. Idz do ginekologa jesli cos Cie niepokoi!!!!!!!!!!!!

od dawna wspolzyjesz? bo jak nie to, to nie musisz sie martwic

Gość zmartwionaaaaaaa
W ciąży? A co ma do tego? Ludzie, ja nic takiego nie myślalam :O Wspolzyje od dawna, biore tez tabletki anty.

jak beda sie utzymywac te objawy przez next tydzien, albo beda narastac to sie skonsultuj z ginem, a tak to sie nie stresuj i nie mysl o tym - ze to cos zlego bo sama sobie wkrecasz- relaaax