Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ogniczka30

SEKS NA OCZACH INNYCH

Polecane posty

Gość ogniczka30

Mam 30 lat mój facet też. Kiedyś wracalismy w biały dzień autem w 5 -ke my siedzielismy w tyle miałam ochote i zrobiłam mu loda a oni udawali że tego nie widzą .Innym razem bylismy w pubie ze znajomymi i bawiłam się jego członkiem pod stołem tak lubie "go" dotykać. A raz podczas przyjęcia byli nasi znajomi bylismy wszyscy w jednym pokoju,usiadłam na nim i sie kochaliśmy to było lato miałam spódniczke wieć tak jakos wyszło ;-) Tak on mnie podnieca ze nie zastanawiam sie nawet czy ktoś widzi hm zboczona jestem ?? A wam sie czasem tak zdarzy?? Miał ktoś podobne sytuacje??

:o żałosne a nie pomyślałaś, że inni nie mają ochoty patrzeć lub być obok gdy ktoś się pieprzy? jakbyś to przy mnie zrobiła to byś wpierdol dostała i tyle

Gość polo
mi kiedyś obca dziewczyna pozwoliła zwalic konia przy niej i nie musiałem sięchować , podobało jej się

Gość podniecony Wiesław
ogniczka 30 jesteś zajebista :D JA tam bym se zwalił konia widząć jak się tak zabawiasz

Gość ogniczka30
dodam ze jestem zgrabna i atrakcyjna podobam sie ;-)

Gość prowokacja to jest

Gość polo
może jakieś zdjęcie , jażeli to nie prowokacja

Gość tytankik
kiedys bzykałem sie z moja na plazy bylismy przykryci recznikiem jakoś nikt nic na to nie powiedział a nie było gdzie szpilki wbić tyle ludzi :-)

Gość martusiadd
ze 2 lata temu moj uwczesny chlopak wrocil po pol roku z pracy.i przyjechal do mnie ze swoim kumplem.ja mialal luzna spodniczke i nie mialam majteczek.i jak siadalam mu na kolanach to wsadzal tam reke.z cipeczki mi sie wprost lalo.w on mi pobil palcowke.rozmawialismy z tym kumplem jak tam bylo itd a moj mi robil palcowke.kumpel chyba wiedzial co sie dzieje :).bylam tak napalona ze myslalam ze oszaleje.obaj mnie mogli wtedy zerzanac jakby wiedzieli

Gość pipka z gumką
Szkoda że nie wiedzieli

Gość ropuchazaidsem
od palcowki dostalas grzybicy i brodawek na swojej pindzie?

No wreszcie jakieś konkrety. Co do seksu całkowitego to pewnie bujda, ale macanie pod spódniczką to pewnie prawda. A jak ktoś się czuje obok powiem tak - baaardzo fajnie. Ja lubie jak jakaś obca , lub tylko znajoma dziewczyna w mojej obecności coś sobie robi albo ktoś jej dobrze robi. To jest poprostu fajne.

Gość napaleni
A my tzn ja i moja dziewczyna chetnie damy popatrzeć jakiemuś facetowi na to jak to robimy np w hotelu może nawet bedzie się mógł przyłączyc

Gość gerarrd
ja zapytalbym sie czy moge sie przylaczyc:)

Gość ladygaga30
dla mnie jest ok., kiedyś się zdarzało :D, dawne czasy

Gość podwyzzszam

Gość mąż swojej zony
mozna to robić przy innych ale tak, zeby oni się nie zorientowali my kiedyś z moją zoną ale jak jeszcze nie była moją żona tzn. przed slubem zrobilismy tak: ona miała dlugą spodnicę za kolana prawie do kostek, a pod spodem nic usiadla mi na kolanach ja wyjąłem swojego wlozyłem jej a spódnicą przykrylismy wszystko ona poruszala się delikatnie a ja byłem w niej w środku od czasu do czasu do pokoju wchodzily jej siostry, wtedy ona przestawała się kolysać, rozmawialismy z nimi jak gdyby nigdy nic a jak one wychodzily to my dalej... chyba się nawet nie zorientowały, że jestem w cipce mojej ukochanej :)

Gość wielki_piec_lodowy
a my lubimy z żoną jak ktoś (mamy takich znajomych) zabawia sie sam patrząc na nasz sex... Oczywiście nie codziennie, ;). Czasem tez pozwalamy się przyłączyć...

Gość aka46
Miałem tak kiedyś. Współlokatorka mojej ówczesnej dziewczyny już spała (ew. udawała), akcja działa się w pokoju w akademiku. Nakładam gumę, ona siada mi galopem i zaczyna jeździć po mnie. Z początku powoli, "w normie", z czasem coraz szybciej aż w końcu sam trzymając za dupę podkręcałem tempo. Po chwili nawet nie udawaliśmy, że się pieprzymy, w dodatku moja partnerka zaczęła pojękiwać, co wyjątkowo mnie wówczas podniecała. Wypisz wymaluj tak jak to robi Gianna Michels. I ta w pewnej chwili przewraca się po łóżku, zaraz się budzi. Teraz podejrzewam, udawała, że śpi, dając nam możliwość na harce. I tak trzeba było dokończyć, więc to zrobiliśmy, ta udaje, że nic nie wydzi, ja w tym czasie tak nieporadnie ściagałem prezerwatywe, że ta upadła na podłoge, to akurat widziała. Za którymś kolejnym razem, to zwróciła nam uwagę, żebyśmy się uspokoili;) Mi to tam nie przeszkadza, jakbym kogoś nakrył to najwyżej bym spytał czy mogę dołączyć i dziewczynie włożyć w dupę. Oczywiście jakby była ładna heh jak nie to za włosy na ziemie i tekst "wypierdalać na korytarz".