Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Majta89

Jak hamowac okropną zazdrosć??

Polecane posty

Mam problem z hamowaniem zazdrości. Wkurzam sie na każdym kroku, jesli moj facet mowi o jajkiejś swojej byłej, wspomina ją.. albo nawet gdy jakas jego kumpela podchodzi do stolika w barze i zaczynaja rozmawiac, najlepiej rozszarpałabym ich obydwu.. nawet jak oglądam zdjęcia byłch dziewczyn to cisnienie mi rośnie..:( ;( On wkurza sie z tego powodu i na prawde go rozumiem.. Staram sie to hamowac, ale jest to nie uniknione. Nawet jesli mu nie okazuje tej zazdrosci w srodku sie we mnie gotuje..:( Nie wiem juz co robić..:(

uświadomić sobie że jest się piękną atrakcyjną kobieta i to wszystko.....

Ale moim zdnaiekm to nie ma nic do rzeczy.. powiem Wam, ze moj chłopak wczesniej to był taki "hulaj dusza".. Niby nie lubił przelotnych zwiazkow, ale zawsze sie konczyło z jakas laska w lozku, albo tylko zachowywali sie jak para nie ebdac ze soba... wkurwia mnie to jak on wspomina jak sie kochał z inna albo ja całował..

Gość ewelinkalaskowska
Absolutnie się tobie nie dziwię. Masz faceta palanta skoro wspomina takie rzeczy. Ja bym się takiego kretyna szybko pozbyła.

Gość 65718432
powinnas zapanowac nad swoja zazdroscia bo go stracisz ale tez pilnowac zeby cie nie zdradzil skoro on tak non stop gada o jakis kobietach to moze mu czegos brakuje? zaufaj mu moze warto

Palanta? nie, nie uważam, że jest palantem. Nie znasz go, a oceniasz. nieladnie.

nie mowie, ze non stop gada o jakis kobietach, ale czasem w rozmowie jak zaczyna sie temat...

Gość 65718432
z mu zaufaj i tez gadaj o bylych niech pozna co to znaczy

Gość ** ** ** ** ** *** *** *** ***
o ile o zbytniej zazdrości uważam ze należy ją hamować bo ma niszczycielska moc, o tyle uważam ze zazdrość którą przezywasz jest sprowokowana...czy przez faceta czy przez samą ciebie...nie wiem po co twoja zazdrość jest nakręcana przez oglądanie zdjęć byłych i teksty o nich, ale dopóki to nakręcanie się nie skończy to panowanie nad zazdrością będzie walką z wiatrakami. tak samo pierwsze co mi się ciśnie na usta to "rany ale palant!"

ale wszystko mnie wkurza...wiem, ze to jest normlane u facetow, ze spojrza sie na idącą laskę na ulicy, ale ja najchetniej w takiej sytuacji pizgłabym mu w twarz. Wiem..to jest chore... ale nie umiem sobie poradzic z ta chorobą..

gdyby on tak nie wspominal o nich moze by ci bylo latwiej.. nie wybrazam sobie zeby mi chlopak moj opowiadal tak ja Tobie. mnie to denerwuje jak pochodza w barze czy gdzies ale tylko te ktorych nie lubie i te ktore jak sie dowiedzialay ze z nim chodze to sie zaczely bardzo nim interesowac ale przegraly bo jestesmy razem 6 lat :)

prawdziwy facet powinien spojrzec na inna laske ale tak zeby jego laska nie zwrocila na to uwagi :D

taaa... to powiedz to mojemu facetowi..:D z nim mozna normawiac i rozmawiac, on ma bardzo dziwne poglady..

hehe to podziwiam ze to wytrzyujesz. ale takiego typu faceta nie zmienisz chyba, jedyne to dostosowanie sie albo szczera rozmowa z nim.