Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kawa_z_mlekiem27

Czy OLEWANIE skutkuje?

Polecane posty

Gość kawa_z_mlekiem27

Czy dawanie facetowi do zrozumienia,że świetnie sobie bez niego poradzimy i nie mamy zamiaru za nim biegać skutkuje? Mój facet kilka dni temu oświadczył że musi sobie przemyśleć kilka rzeczy i nie odzywa się...ale przyzwyczaił sie do tego,że to ja zwykle pierwsza wyciągam rękę. Ale tym razem MILCZE!!!!!! I nie mam zamiaru się odezwać. Widzę,ze chyba chciałby wznowić kontakt,kiedy jesteśmy wspólnie na gg to daje jakiś nowy opis,np. widzę wszędzie twoją twarz,a wczoraj:miałem zły dzień:-( Nie wiem jedynie czy to prowokacje w moim kierunku,czy już kogoś innego,hihi:-)

Gość napisz cos wiecej
ile jestescie razem i w jakim wieku

Gość
Nie. Przynajmniej na mnie :P

Gość kawa_z_mlekiem27
Ja mam 27,facet 37...dzieli nas pewna odległość, jesteśmy razem pół roku

Gość napisz cos wiecej
moze on tego nie chce,poczekaj,a jak sie juz odezwie wielmozny pan to spokojnie mu powiedz ze jestescie razem i razem rozwiązujecie problemy albo...

olewanie faceta, a uświadomienie mu, że w razie czego świetnie sobie poradzimy i że nie będziemy za nim biegać przy każdej okazji, to dwie różne sprawy druga postawa jest generalnie bardzo dobra, pod warunkiem właśnie, że jest wyważona i nie idzie w parze z głupim, ostantacyjnym olewaniem facet powinien wiedzieć, że kobiecie na nim zależy, że w określonych sytuacjach pójdzie za nim w przyslowiowy ogień, ale tylko wówczas, kidy on jest dla niej zrobić to samo. W momencie, kiedy on odpuszcza, musi sie spodziewać tego samego. I niestety - rękę wyciąga strona, która odpuściła, czyli popchęła lawinę. Konsekwencja to bardzo ważna rzecz :) odwronie też tak to widzę :)

Gość bt_borys
czemu zawsze wszyscy pytaja o wiek czasami moze byc za 20 czy 18 latek albo latka moze byc bardziej dojrzala niz 30 paro latek latka. Czasem bywam ze tak wlasnie jest nie zawsze wiek gra role. Bo młody glupi itp. Niektory to im starszy tym gupszy sie robi i to jest prawda wiele przypadkow tak jest bo juz mu sie zdrad zachcialo albo jej bo za malego ma albo cos .

Gość kwasss
A jesteś pewna, że to opisy są o Tobie? skoro to On chciał przemyśleć to powinien się taki przemyślany odezwać.

Gość mnieolewa
tak skutkuje!!!!!!!! moj facet nie byl pewny co do niego czuje wiec przestal sie odzywac i mnie ignoruje!!! juz 5 dni milczy a ja glupia lata za nim a on nic

Gość kawa_z_mlekiem27
Nie mam pewności czy te opisy na gg są skierowane do mnie...zauważyłam tylko,że podczepia je kiedy ja wchodzę na gg...kilka razy było tak,że zrobiłam się"niewidoczna"żeby sprawdzić co on zrobi-też się wyłączał. Wygląda to trochę tak,jakby czekał aż do niego zagadam. No dojrzały facet i taka dziecinada....w każdym razie ja będę milczeć

Gość przepraszam że zapytam
autorko, moim zdaniem postępujesz dobrze nie dając się sprowokować. Jeżeli mu zależy to sam odnowi kontakty. Myślę, że oczekuje od Ciebie kontaktu, ale to brak szacunku przecież.

Gość kawa_z_mlekiem27
Też mi się tak wydaje, ale nie dam się sprowokować...