Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiolecik123

BRAK SMAKU

Polecane posty

Gość fiolecik123

hej mam problem, w ogole nie czuje smaku jak jem, jestem w stanie określic czy cos jest slodkie czy kwasne po czuciu na języku, ale nie rozpoznaje smaku. bylam tydzien chora i mialam ostro zapchany nos, jednak jestem pare dni juz po chorobie, nie mam kataru a smaku dalej nie mam... nie wiem co mam myslec, prosze sie wypowiedziec, ale nie robic zartów z tego

Gość Ju...
Niestety Ci nie doradzę, ale poczekaj może pare dni jeszcze i przejdź się do lekarza, jeśli nie przejdzie.

Gość fiolecik123
Ju.. wiem, wlasnie musze zarejestrować sie do lekarza ogólnego najpierw, bo nie mam w ogóle pojęcia do jakiego lekarza konkretnie z tym pójść. mam takie coś 1 raz w życiu, myslałam,że może ktoś miał podobny przypadek i napisze cos wiecej na ten temat...

Gość fiolecik123
up.....

Gość Szemrze
I jak, fioleciku? Przeszło? Mam ten sam problem i trochę mnie to martwi. Na początku miesiąca miałam ostrą anginę- już ponad tydzień czuję się dobrze, w czasie choroby brałam te same leki, co zazwyczaj, ale smaku dalej nie czuję.:( Napisz co powiedział lekarz. Pozdrawiam!

Gość nie wiem co kupić
moze przejsc ale wcale nie musi . znane sa przypadki ze po chorobach ktos juz smaku nie odzyskal no ale skoro potrafisz wyczuc czy coj ejst slodkie lub kwasne to z czasem pewnie wrocisz do normy