Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladyŁÓDŹ

jestem zbyt mokra?

Polecane posty

Gość ladyŁÓDŹ

mam taki problem bo nie wiem czy nie za bardzo robie sie mokra podczas pieszczot... kiedys tak nie miałam a teraz kilka ruchów faceta "tam" i czuje się za wilgotna i nie wiem czy to normalne...dziwnie sież tym czuje kolejna sprawa czy wam tez zawsze przed seksem chce sie sikac?ja to musze się załatwic zawsze przed samym seksem!i tak samo mam zaraz po...

Gość ladyŁÓDŹ
Ponadto zawsze podczas szczytowania muszę recytować Pana Tadeusza. Też tak macie?

Gość WTF
podkladaj ręcznik

to jest też u mnie że chce mi się sikac po.To ze jestem mokra w czasie to mojego miska bardzo kreci.Czy też tak masz że w poz. misjonarskiej cieknie mi po pupie Raz myślałam że on się spuscił i guma pękła

mi tez czesto po tylku cieknie;] ale mi sie wydaje ze to dobrze bo przynajmniej jestem dobrze nawilzona:)

u mnie nawilżenie się zmienia wraz z cyklem okresowym >jestem prawie sucha przed okresem a nabardziej mi mokra w czasie jajeczkowania i najbardziej jurna.

normalka nie ma się czym przejmowac;)tez tak mam a ci podszywacze są załośni po prostu,ale tak to jest jak w dzieciństwie nikt cie nie kocha;]

ja też robię się bardzo mokra... Ale jestem z tego powodu zadowolona, bo to podnieca mojego faceta, a i ja mam wtedy dużo intensywniejsze doznania. Przykład? raz nie miałam ochoty na seks,ale nie zaprotestowałam kiedy chciał to zrobić. Kiedy jak zawsze włożył mi rękę do majtek i zobaczył że jestem zupełnie sucha trochę "wymięknął"- w dosłownym tego słowa znaczeniu ;) a moje podniecenie wtedy nie było już zerowe,a minusowe :) A za każdym razem kiedy podczas pieszczot widzi że jestem mokra, to nie ma bata-musi nam wyjść ;) Co do sikania....nie zauważyłam czegoś takiego. Chyba ze 2 razy chciało mi się przed,ale to raczej nie miało żadnego związku

Gość agga...
ale doświdczona 17 stolatka...masakra

a wiesz co mnie śmieszy? że w tematach \"mój pierwszy raz\" połowa osób pisze,że swój pierwszy seks przeżyła mając 16-17 lat. Czy więc Twoim zdaniem odbiegam od normy? Skoro nie odbiegam, to czy to jest dziwne że podczas seksu mimo tak MłODEGOOO WIEEEEKUU zauważam kiedy mnie i mojemu (pierwszemu i jedynemu) partnerowi jest lepiej? Czy może Twoim zdaniem osoba w moim wieku uprawiająca seks nie powinna mieć jeszcze wniosków tego typu? :D Sorry, nie wypowiadam się a temat \"jakie penisy najlepsze\", bo nie mam jako takiego porównania. więc jak już chcesz po kimś pojechać, to dobrze się nad tym zastanów, o ile umiesz. Pozdrawiam

Gość Qill
Zgadzam się z Cyprysek ;] poza tym czasami 17-latka jest dojrzalsza od niejednej 20-tki >.>

Gość Berberys
Lepiez za mokro, niz za sucho. Zreszta nie wiem, czy w ogole istnieje cos taskiego, jak za sucho. Mnie zawsze chce sie co troche siku podczas pieszczot. Nie wiem, czy to normalne, ale troche irytujace.

to normalne jest że che się siku Dobrze jest zrobic siku przed bo może poleciec za duzo a jeżeli bedziesz powstrzymywała to utrudnia orgazm.Moja po orgazmie zawsze idzie zrobic siku do toalety

Gość mkaraonk
powinnac sprobowac pokochac sie w wannie, zeby nie bylo widac, ze ewentualnie cos puscilas siku. chodzi o to, zeby nie myslec czy sie nie pobrudzi poscieli, zeby sie po prostu wyluzowac. podobno mile doznania.

Gość niunia_91
nie przejmuj się wszyscy tak mają ;) więc co mówię bo mam praktykę

Gość ladyŁÓDŹ
dzięki wielkie:) ale jak właśnie tu piszecie,troszkę to irytujące...

Gość Haifaaaaa
ja mam dokładnie tak samo, i też czasmi się tego trochę jakoś wstydzę i zastanawiam się ze jestem za mokra. Chyba wszystkie dziewczyny tak mają ;)

janekmąż- trochę współczuję Ci takiego seksu ale za to bardzo współczuję Twojej kobiecie-nie dość że samą na pewno ją to męczy,to jeszcze ma faceta,który nie traktuje jej poważnie :/ A może za mało się starasz o nastrój?

Gość suchość to często
winna hormonów, niekoniecznie wina faceta.

Gość touchMeOna20
a ja z kolei jestem za sucha:( moj facet musi sie duzo ponaciagac zebym popuscila troche soczku < dodamm ze mam 20 lat> on lubi dlugo wiec w gre wchodza lubrykanty, oliwki... co mam zrobic??

Gość wetpussyfan
Jeżeli o mnie chodzi to ja staasznie lubie jak pusia jest bardzo wilgotna i to aż tak ,ze z niej cieknie...po 1 dlatego ,ze wiem ,ze partnerka jest podniecona a po 2 wyzwala to we mnie wielkie pokłady energii seksualnej :D same plusy !

Gość pewnie to u was rodzinne
pusia :D :D :D :O

Gość igulecszpikulec
Ja tez jestem mokra

Gość doświadczona_przez_życie
zbyt intensywna wydzielina często może sie wiązać z nadżerką, ja właśnie ją miałam i to okropne być aż tak mokra... wystarczy lekka pieszczota, a ja byłam od razu wilgotna... uwierzcie - nie jest to miłe, wogóle, że towarzyszą temu - że tak to nazwe - "dziwne dźwięki", również niepotęgujące doznań, lecz wręcz przeciwnie... ehh... już wolałabym być sucha, a nie wręcz non stop nawilżona, może niektórych facetów to podnieca, ale ja wolałabym by facet sie dla mnie trochę postarał zamiast jak zawsze myśleć tylko o sobie i swoich potrzebach... na suchość pomagają żele nawilżające lub po prostu prezerwatywy z dodatkowym środkiem nawilżającym.

Gość Opowiem Wam coś...
Miałem taką kochankę. Bo dłuższych zabawach, postanowiła mi zrobić loda. Byliśmy już "po" więc ochota taka niebardzo, ona też nie była w tym mistrzynią, byliśmy trochę zmęczeni. Robiliśmy to w pozycji 6/9 leżąc na boku, ona nie chciała bardzo chciała minetki, więc pocałowałem ją tam delikatnie, ogólnie to oglądałem cobie jej cipkę na podnietę. Nie szło jej najlepiej, penis mi opadał, a ona męczy tego loda. Wydawało mi się że to wszystko takie mechniczne, że chyba przerwiemy, aż nagle patrzę a jej po udzie płynie stróżka! Ale mnie to nakręciło !!! Dorwałem się to tej mokrej cipki i po chwili oboje odpłyneliśmy zupełnie. Nic tak faceta nie nakręci jak mokra cipka.

Gość moja c*pka
jest w takim razie na medal :))) mogę całą noc, podnieca mnie prawie wszystko i zawsze mokra i gotowa

Gość gość
Chciałbym, żeby moja taka była. Wszystko w porządku Pozdrawiam.