Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brysiek15

Pytanie

Polecane posty

Gość Brysiek15

Czy istnieje mozliwosc zaplodnienia w trakcie okresu i w dodatku bez wytrysku...i z tamponem w 'srodku'? :]]]

Gość mamusienka
jest moze jeden procent szans wiec sie nie martw :)

Gość do bru sia
heheh śpij spokojnie, takich cudów nie ma:)

wszystko jestmożliwe.ale radze ci byś jeśli musisz to niw współżyła z tamponem w środku bo możesz potem go nie wyjąć ipotrzebować pomocy a cie kawe co wtedypowiesz lekarzowi??? a współżyjac podczas okresu możesz zajsc w ciąze no i nawet jak wyjmiesz tampona to plemniki dalej sa bo one nie gina od tak sobie i nawet jeśli nie było wytrysku to zawsze w wydzielinie podczas stosunku sie troche ich znajduje. nie jest to dobre zabezpieczenie!

zadna antykoncepcja nie daje 100% pewności- nawet tampon :P:D:D:D

Gość tylko jak tu wsadzić członka
jeśli w pochwie tkwi tampon?:O

Gość do bru sia
no nie straszcie dziewczyny:) tu chyba chodzi bardziej o prawdopodobieństwo prawda:) nie ma sensu teraz robić wykładu o antykoncepcji:)

i jeszcze jedno każdy ci powie że najwięcej dzieci rodzi się ze stosunków przerywanych więc na przyszłość zgłośsię po tabletki albo poprostuprezerwatywa!

Gość Brysiek15
Na punkcie ciazy zawsze mam schizy,hm ostatni okres mialam 10 stycznia,i teraz 2 lutego..a 'kochalam sie' 5 lutego czyli 3 dzien okresu..i niedoszlo do wytrysku a pozatym mialam tampon..ale i tak mam schizy jak zwykle;////

Gość Brysiek15
mialam okres i poprostu niewiedzialam ze cos sie bdzie "dziac" chlopak wsadzil czlonka pare razy i to nawet nie głęboko..a wytrysku niebylo

Gość jak można kochać się
z tamponem w środku!!!! MASAKRA JAKAŚ

ale co tu straszyć teraz może się jej udało a następnym razem może się nie udać. są różne dziwne przypadki na swiecie i może ona akurat ich doświadczyć! i przede wszystkim to niebezpieczne kochać się czy też odbywać stosunek z tamponem i to trzeba uświadomić-czytaj ulotki!!

Gość Brysiek15
widze ze ten tampon wywolal kontrowersje ;] heh..moj chlopak niewsadzal czlonka daleko wiec nawet niepoczulam ze mam tampon wsrodku..

Gość do bru sia
wygląda to tak że w trakcie okresu wogóle ciężko zajść w ciąże choć oczywiście jest to możliwe w jakimś tam procencie. Plus to że nie doszło do wytrysku to myślę że możesz być naprawde spokojna. Choćpewnie zaraz mnie zakrzyczą że nie:) Dwa lata starałam się o dzidziusia to już troszki wiem kiedy można zajść a kiedy nie można:) ale na przyszłość uważaj bo seks w trakcie okresu to nawet mało higieniczny chyba:)

Gość widze ze
juz niezle tu komus bije na glowe!do lektur dziecko matematyka sie zajmij a nie seksem!:(

Gość Brysiek15
I jestem ciekawa jaka jest mozliwosc ciazy bo zadko sie slyszy ze podczas okresu kobieta zaszla..a tym bardziej przez kropelki plynu z czlonka..a wogole to one zawieraja plemniki?czy to tylko plyn nawilzajacy dla czlonka?

Gość do bru sia
zawierają plemniki !!!!!!!!!!!!!!!!!!! I niech ktoś mi powie że w szkole nie powinno być wychowania seksualnego!!!! masakra!!!!

Gość widze ze
uwazaj bo przez tampon moze sie sperma przedostac!nie moge!:(

Gość Brysiek15
a skad wiesz ile mam lat,to ze mam w nicku Brysiek..nieznaczy ze jestem mezczyzna a liczba 15 nieoznacza mojego wieku..

Gość Brysiek15
Mialam w gimnazjum wychowanie seksualne teraz niestety juz nie te czasy;) pozreszta na tamtych lekcjach nauczyciel nierozmawial z nami o seksie i konsekwencjach..niestety

Gość do bru sia
dziewczyna zapytała grzecznie bo od tego jest to forum a wy już ją zakrakałyście. Jak ktoś zna odpowiedź to niech pisze a nie poucza i krytykuje

Gość widze ze
Brysiek15 - twoje pytanie oznacza wszystko...

Gość Brysiek15
'widze ze' nierozumiem Cie kompletnie no ale nic..

Gość Brysiek15
do widze ze: niebylo zadnego wytrysku...

Gość widze ze
Brysiek15 - a ja kompletnie nie rozumiem ciebie.Czytalam tu na forum roznego rodzaju dziwne pytania ale twoje przebilo moje najsmielsze oczekiwania!

Gość do bru sia
widze że- nasz nadworny psycholog:)

ja ci powiem tak sperma jest w tym płynie niestety i dlatego jak mówiła ludzie myslą ze jak przerywaja stosunek i sperma wyleje sie na brzuch czy cos to unikną zapłodnienia ale tak nie jest!poza tym ja zaszłam w ciąże a może na drugi czy trzeci dzień miałąm okres a ciąża się utrzymała.plemniki ileś tam mogą przebywać w twojej pochwie i dopiero po kilku godzinach się zagnieździć więc możliwość jest tym bardziej że tampona w końcuwyciągnełas i dałas droge wolną dla plemników, poczytaj może w gogle.ja nie mowie ze musisz być w ciąży ale jak bedziesz więcej wiedziec to potem bedziesz sielepiej czuła wiedząc jakie masz zagrożenia i szanse!

Gość Brysiek15
ja tylko zadalam pytanie;) dla Ciebie byc moze glupie dla mnie nie..

Gość do bru sia
skoro tak cie razi to pytanie to poprostu wyjdź z topiku i na tym zakończ:)