Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brysiek15

Pytanie

Polecane posty

oj to nie jest czepianie sie bynajmniej z mojej strony ale zwrocenie uwagi na ważne sprawy i dlaczego jezeli dziewczyna nie jest gotowa to ma zajść w ciąże.będzie wiedziała lepiej to bedzie swiedziała jak się zabezpieczać- z mojej strony to tylko pomoc

Gość widze ze
jak mozna wspolzyc majac miesiaczke?!FUJ:( jak w dzisiejszych czasach mozna wpasc na pomysl ze przez tampon moga sie plemniki przedostac?

Gość Brysiek15
niewiem dla mnie szanse sa zupelnie nikle...ale moge sie mylic.. wkoncu nieodbylam pelnego stosunku..wtrusku niebylo..mialam okres..wiec jakie szanse? czasami ludzie kochaja sie 'do konca' jak sie staraja o dziecko i musza sie dlugo starac... no ale w sumie kazda osoba jest inna

współżyć podczas miesiączki można np. pod prysznicem-dla mnie to nie jest fuj tylko samo życie. a dziewczyna mogła mieć tampon właśnie z powodu miesiączki-i czy ty zawsze przewidujesz kiedy z mężem się będziecie kochać? bo ja nie mam zaplanowanego dnia godziny i czasu trwania

Gość atari49
niemam pojecia

Gość Whateve
wg mnie szanse sa małe, no niewiem a czy ktoras z was wpadla podczas okresu albo bez wytrysku?

Gość widze ze
Whateve - z calym szacunkiem TAK Matka Boska:)

Gość brysiek1
odsiwezam