Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masakramasakra

rozstępy!!

Polecane posty

Gość masakramasakra

wiem ze to nie ta dziedzina ale może ktoś mi pomoże ? mam wstrętne rozstępy na udach i brzuchu !!! co mogę z tym zrobić - bardzo mi to przeszkadza ( i to nie są białe tylko czerwone pręgi) pomóżcie!!

Gość tofikkkkkkk
Teraz jak chcé to sobie nie przypomné nazwy tego kremu. Tez mialam takie czerwone, tylko to bylo 10 lat temu wiéc pewnie nawet nazwa nic nie powie. Poszukaj w aptece jakiegos kramu, albo poradz sié najlepiej kosmetyczki. Mi wlasnie kosmetyczka jakas dala krem i podzialalo. 1 miesiác i po rozstépach - czerwonych. Zmienily kolor na biale i jest ich mniej, ale tak nie widac.

Gość masakramasakra
na jakims topiku dziewczyny wypowiadaly sie na temat angielskiego kremu - palmer's i zaczelam go stosowac . jak sie posmaruje to blekna ale po jakims czasie znow sie pojawiaja , wiec musialabym smarowac co kilka godzin a tak stosuje go 2 razy dziennie

Gość doda-ajj
polecam vichy-naprawde jedyny specyfik który mi pomogł

Gość z czasem same zbieleją
szkoda pieniędzy nie ma skutecznego środka masz słabą tkankę łączną z czasem same zbieleją i zblakną, niestety nigdy nie znikną, bo to jest rozerwana twoja tkanka łączna - to tak jak szrama tylko nie na wierzchu sama takie mam od wieku dojrzewania - jedyna rada nie przejmować się - taka uroda 🖐️

no wlasnie...jak bedziesz uzywac kremów to poprostu rozstepy szybciej zbledna a jak nic nie bedziesz robic to dluzej to potrwa...do lata na plaze jeszcze zdaza zjesniec :) szkoda kasy wg mnie ja mam i sie nie przejmuje, u mnie w domu to iestety prawie dziedziczne, wiec nic nie poradze..mam na udach z przodu i pod kolanem troche ale ich nie widac juz

Gość gtgtgtgt
ej... to w takim razie co ja mam??:( myslałam ze to rozstępy. moje wzgldają jak właśnie rozcięcia na skórze... jakby ktoś złączył dwa kawałki skóry, dwa brzegi.... ale jak skórę rozciągnę to stają się niewidoczne, lekko białawe... chyba mam jakieś mega :( i nigdy nie były czerwone... chyba się pojawiły jak gwałtownie przytyłam a dosytzegłam je ja schudłam;/