Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brum brum

poszukuję!! proszę o pomoc

Polecane posty

Witam wszystkie narzeczone :) urzekła mnie suknia z mariees de paris model ganesh. Problem w tym, że widzialam zdjęcie, na którym suknia ta jest widoczna tylko z tyłu/w zasadzie z pół boku. Kurczakson... szukam, szukam po necie, nie mogę znaleźć innego ujęcia. Czy któras z Was jest może w posiadaniu takowej fotki? Albo może któraś z Was wie w jakim salonie moge szukac tego modelu? Prosze o pomoc - naprawdę przekopałam już net i nic. Pozdrawiam Was!! :) Aga

jesli mozesz podaj mi linka do tej sukienki bo nie wiem czy chodzi o ta:)

ja bede mial msze po lacinei a czytania po plsku i w jezyku mojego meza, przysiega tez bedzie w 2 jezykach ksiadz sie zgodzil a lacina dlatego, ze nie bede robila mszy w 2 jezykach, bo wtedy bedzie trwala ze 2 godziny a lacina jest jakby nie bylo pierwzsym jezykiem liturgii i kazdy kto chodzil na religie to czesci stale po lacinie powinien znac Pozdrawiam!

do _lolus_ : niestety bezpośredniego linka nie mam, ale jesli wejdziesz na stronę http://www.marieesdeparis.com/, pozniej wybierzesz opcje English ( troche sie będzie ładowac ), później klikasz w BROCHURE i tam w pdf otwiera się katalog... I... I na 32 stronie widnieje właśnie ganesh :) skomplikowane to, ale jeśli dasz radę ;) to czekam na dalsze wieści :)

Witam, właśnie dzisiaj mierzyłam tą suknię w salonie Cymbeline we Wrocławiu. Jest naprawdę śliczna! Szczególnie z przodu, czego niestety nie widać na zdjęciach w internecie, więc najlepiej przymierzyć osobiście. Nie jestem jednak przekonana co do tej ukośnej szarfy na plecach... Ale na razie jest to moja faworytka wśród sukni ( obok cymbeline baltik) i być może ją kupię. Pozdrawiam :)

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci