Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biedulkaaaa

Krótkie opowiadanie o feriach.Czy ktoś mi pomoże błagam!

Polecane posty

Gość biedulkaaaa

czy krtoś z was pisze dobre opowiadania....dobre ale krótkie tak żeby w zeszycie zajęły kartkie lub kartkie i strone. Pomożecie? prosze! ja jestem kompletne 0 z tego!

Gość ja pindole
skoro prostego opowiadania nie potrafisz napisac to moze rzuc szkole :D

Gość nie potrafie

Gość biedulkaaaa
12

To ma byc opowiadanie czy recenzja z ferii? co ma w sobie zawierac? masz napisac jak Ci ferie minęły?:p

Gość biedulkaaaa
zredaguj krótkie opowiadanie o przerwie semestralnej . wykorzystaj w nim wszystkie typy wypowiedzeń

Gość o ja nie mohe co tu sie dzieje
hahhaa co sie dzieje na tym forum hahaha a precz z GÓWNARZERIĄ. sory bez przesady, rozumiem 15-16 lat, ale 12 ? hahahah co tu sie dzieje ludzie ! my tu o sexie, a dzieci z wypracowaniem, NIE ODPOWIADAJCIE, tak samo te zadania z matmy, równiez podstawówka gimnazjum hahaha nie moge, NIE ODPOWIADAJCIE.

o ja nie mohe co tu sie dzieje-- trochę tolerancji:D biedulko, wątpie,żeby ktoś się tu za to wziął, musisz sama się nauczyc pisac wypracowania, będzie dobrze;) To nie jest takie trudne:p

Gość biwdulka
Thx

Gość yyyymm...
Ferie zimowe spędziłam wraz z moją rodziną na Słowacji. Pogoda była bardzo dobra. Po jednodniowym odpoczynku zaczęliśmy jeździć na nartach i snowboardzie. Wieczorami spacerowaliśmy po mieście i jedliśmy kolacje w pizzerii lub restauracji. Drugi tydzień spędziłam w domu. Spotykałam się z przyjaciółkami i rodziną. Grałam na komputerze, czytałam książki i oglądałam ciekawe filmy DVD. Myślę że ferie były okej ale mogły trwać dłużej. :D :D :D :D

Gość jeeeeee
ty se chujku jaja robisz wziełeś to z odpowie pl żal i chuj hahahahaha ja wymyśle coś swojego Pierwszy tydzień ferii spędziłam z koleżankami pijąc piwo . Dni mijały bardzo wolno i przyjemnie natomiast w drugim tygodniu czas mijał jak popierdolony , ponieważ z nudów z koleżankami wymyślaliśmy różne pomysły . Anita wpadła na pomysł żeby wejść na dach komisariatu , przywiązać sznurkiem sanki do komina . sznurek był bardzo gruby . miał ponad 2 metry, więc jak zjeżdżałyśmy z dachu poczułyśmy się jak byśmy skakały na bangii . Lecz panom z komisariatu nie spodobał się ten pomysł i ostatnie 48h ferii spędziłam razem z koleżankami za kratkami :D Ferie bardzo mi się podobały chciała bym wrócić do tych czasów.

Gość gość
1 Powinny mieć 3 akapity like !