Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anuLkA19_

ZACZYNMA SIE MARTWIC

Polecane posty

od miesiaca mam powiekszone wezly chlonne szyjne,dzisiaj mnie tak dziwnie bolalo gardlo,czuje sie taka slaba i ciagle mi zimno:( a do lekarza nie pojde bo nie da rady o wolne:(

Gość aaaaaaaa111111111111
idz do lekarza, zdrwie wazniejsze, chcesz zeby bylo jeszcze gorzej??????????????????????????????

narazie to nie da rady zebym szla do lekarza bo pracodawce nie obchodzi,ze ktos chory, musze jakies masci sobie kupic:(ale chyba nie ma powodow do obaw???? witaj andrzej🖐️

Gość nie potrafie
do lekarza

co ty,powiedzial,ze na moje miejsce jest 10:(wiec sie mocna trzymam tej roboty:(nie mam wyjscia

i nawet kosztem możliwości utraty pracy jesteś w stanie zrezygnować ze zdrowia? :(

Gość andrzej dzieki Bogu zyjesz
jesli to angina to w gardle kluje i jakbyssie i zagladnij tam sobie - wiadc bialekropki ropy wezly chlonne swiadcza takze o infekcjach w ogranizmie zrob morfologie i OB (opad)

:( nie mam zadnych kropek bialych:(w srode zrobie badania krwi,odzaluje ta kase na te badania( z czestochowy jestem...

Gość andrzej zyjesz dzieki Bogu
sprawdz wezly pod pachami i w pachwinach czy powiekszone musisz zrobic morfologie z rozmazem i ob po ob bedziesz widzilaa czy dziej sie cos nipokojacego bo wtedy bardzo rosnie wskaznik

kurcze, musisz iść do lekarza bo to może być coś niefajnego, moja znajoma tak miała zwlekała no i niezbyt dobrze się to dla niej skończyło... na szczęście się wyleczyła, ale trzymało ją ponad 2 miesiące przez zwlekaną wizytę u lekarz:O

ciezko jest bardzo o prace,tymbardziej,ze taka praca w biurze jest fajna,:dlatego pracodawca to wykorzystuje

tak koleżanka miała powiększone węzły za uszami i bardzo ją bolały już później(na początku znośnie) nie mogła ruszać głową, a powiedz myjesz głowę i tego samego dnia wychodzisz na dwór bez czapki np?

Gość Czarna Nimfa17
Anulka19 hmm zrob na wszelki wypadek badania,hmm mialam i mam tak samo jak Ty,wezly powiekszone,ciagle czuje sie zmeczona,ciagle zimno hmm jestem po badaniach i badania mam dobre:)pozdrawiam

oj nie nigdy tak nie robie,i nie boli mnie gardlo,dzisiaj mnie tak dziwnie pobolewalo tylko,pieprzone przeziebienia