Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość touchMeOna20

w ile dni po dabletkach jest okres

Polecane posty

Gość touchMeOna20

w ile dni po odstawieniu tabletek pojawia sie okres.tzn skonczylam brac pierwsze opoakowanie yasminnelle wczoraj wzielam ostatnią dzis juz panikuje ze jeszcze nie mam okresu, wydaje mi sie ze mnie muli czy cos w tym rodzaju, [panikuje ciąZą znowu.. pytanie brzmi;w ile dni po odstawieniu pojawia sie okres???????????

Gość tez jestem po 1 opakowaniu
yeasminelle i to juz 4 dzien a okresu nie ma..wczesniej bralam inne tabletki ale \w czawrtym dniu juz zawsze byl...panika..

Gość touchMeOna20
ale ja odstwailam wczoraj tzn skonczylam pierwsze opakowanie tzn w niedziele a dzis jest poniedzialek wiec pierwszy dzien wiec czy powinnam dostac w tym tyg?????

poczytajcie sobie troche o tabletkach:O macie całe 7 dni przerwy na okres, może on nawet przyjśc w tym ostatnim dniu przerwy,także bez paniki,a tym bardziej nie znam nikogo kto by miał okres zaraz w pierwszy dzien przerwy :D ja dostawałam 4,5 dzień przerwy a ostatnio przyszedł w 6 :)

Gość no własnie jw
ja tez dostaje 5 dnia

Gość gość
Ja postawiłam tabletki i kolejny okres zamiast w środę dostałam w sobotę. Tez panikowalam, ze juz na pewno jestem w ciąży, a spóźnił sie po prostu 3 dni. Myśle, ze nie należy panikować w związku z odstawieniem. PS. Na razie jest bezbolesny i skapy. Oby taki pozostał :)