Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

słonkoABC

ile niania

Polecane posty

powinna dostać za opiekowanie się dwójką małych dzieci, ma zapewniony pokój, wyżywienie, pracuje od 8 do 20 cały miesiąc bez wolnego dnia? proszę o szczere podpowiedzi

Gość mrugające oczko...
za 1000 to nawet bym ci nie dał possać :-0 co ty kurwa myślisz? że ludzie sie tak nisko cenią? :-0

Gość mruczeek
Za tyle godzin opieki nad dzieckiem, tym bardziej, że niania za niego odpowiada to 1000zł za mało mimo, ze ma wyżywienie i dach nad głową. Przecież niania jest odpowiedzialna za Twoje dziecko jak sie coś stanie to kto za to odpowie?? Niania oczywiście!!! a rodzice dziecka maja rączki umyte i wytłumaczenie, ze to niania jest odpowiedzialna bo powierzyliśmy jej opiekę!!! Co najmniej 1500zł mieś. nawet jesli mieszka z wami i ma wyżywienie.Nikt nie chce brać tyle godz. opieki i odpowiedzialności za czyjeś dziecko za 1000złmieś lub jak oferują 5zł na godz.Przeciez to jest smieszne i wymagaja nie wiadomo jakich kwalifikacji!!!

Gość ja to ona
2tysiace na reke.Ja za tyle nawet bym tego nie wziela.Toz to tak,jakby bylo moje dziecko-non stop przy mnie i weekendy,za ktore placi sie przeciez podwojnie...W takiej sytuacji to pokoj i zywnosc to zadna laska.

łaska nie łaska.. takie są realia.. pensja jest niższa jeśli jest mieszkanie i wyżywienie. Swoją drogą mądrze mieć taką opiekunke. Raz, że masz czas dla siebie kiedy chcesz a dwa taniej wychodzi.

Gość słonko ABC
no tak zapomniałam się bliżej określić jestem z miasta ok. 140 tyś mieszk. nie jestem ruska tylko polka z przygotowaniem pedagogicznym a rodzice po prostu tak pracują że dzieci muszą mieć opiekę całodzienną , dziękuję za dotychczasowe wypowiedzi

Gość trusski
hm..... gdyby cos takiego mi zaproponowano to co najmniej 2 tys

Jeśłiby wziąć jako stawkę 5 zł na godzinę oraz dodatek 100% za pracę w weekendy, to wyszłoby: 60 x 30 dni = 1800 + dodatek za weekendy ok 500 - 600 zł. Wychodzi ok. 2400zł na rękę