Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panienka z okienka number1

jak uwiesc zonatego sasiada?

Polecane posty

Mieszkam pietro wyzej, wynajmuje pokoj, on jest wlascicielem domu. Przystojniacha jak nie wiem. Jego zona taka brzydka, niska, gruba, on wysoki, szczuply, ja wysoka i szczupla tez. On mnie lubi, mozna wyczuc, jednak spotykamy sie i rozmawiamy tylko w kwestiach dotyczacych domu i lokatorow. On mieszka z zona i cztero letnia corka na dole, moj pokoj jest na gorze. On mi sie podoba, ale jestem zbyt niesmiala no i nie wiem jak on zareaguje. Wiem, ze ktos juz zalozyl podobny temat jak uwiesc sasiada, ale tutaj chodzi o zonatego i prosze o powazne opinie. Ja i on czasami flirtujemy tylko tak delikatnie, spojrzenia, usmiechy.

Gość nie ma dosc wolnych
facetow na tym swiecie??? chcesz sobie cos udowodnic???

Gość Ju...
Dajcie dziewczynie spokój i poradźcie jej coś sensownego.:D Co Wy, jej sumienie?

Ja wiedzialam, ze zaraz zjada sie obronczynie zon i dreczyciele tych trzecich, pytalam o powazne opinie. To nie zart. Jesli chodzi o nasz wiek, to on ma cos po trzydziestce, jego zona tez, ja mam dwadziescia pare.

Gość nie ma dosc wolnych
ale co kochasz go czy chcesz sie tylko poseksic? bo jak to drugie, to dlaczego akurat na tego goscia sie napalilas?

Gość jak wyżej
daj sobie z tym spokój, bo cię przeleci i oleje a żona wywali z domu ;) albo po prostu zapytaj żonę czy możesz zerżnąć jej faceta

Gość tylko pamiętaj
kur.wą raz się stajesz na całe życie i kur.wą potem umierasz

Nie kocham go, ale mam na niego ochote, jest taki seksowny i fajny i ma taki fajny glos i zawsze mnie broni w domu jak lokatorzy narobia jakichs problemow. Jestem jedyna niepalaca i niepijaca w domu a inni pala, pija, cpaja i robia za duzy halas, poza tym sprowadzaja podejrzanych gosci do domu czego on nie lubi, a mnie nigdy nie musi o nic upominac i raz mi powiedzial, ze jakby co to wszyscy robia wypad z chaty ale ja oczywiscie zostaje, bo on chce abym ja zostala. Powiedzial to tak slodko i wogole jest slodki. Jak go uwiesc?

Do "tylko pamietaj": nie szkodzi. ;)

Nie zal mi jej, nie umie zadbac o siebie wcale, chodzi jak taka oblodra. Dziecko ma, wiec pewnie nie bedzie samotna. Nie chce aby on ja zostawil, mam na mysli nasz taki potajemny romansik bez szkody dla nikogo.

Gość nie ma dosc wolnych
zebys nie musiala potem szukac nowego lokum;-) nie rozumiem takich osob jak ty:-P

poważna opinia: wpieprzasz sie w związek z żonatym kolesiem, bo..innego nie masz na oku może jemu styknie ta gruba, niska żonka? a że ma chęć na Ciebie? no...Twoje morale powinno dać Ci odpowiedź nie my :) PRAWIE wszyscy faceci lubią gdy im sie schlebia, szkapi w ich gały w uwielbieniem :) kto tego nie lubi? a my kobiety? mimo, że mamy facetów też to lubimy ;) flirt nie jest zły ale nic ponad to :) są granice jeśli Ty ich nie masz to pewnie wpieprzysz się między nich i pewnie będziesz cierpiała facet dokonał wyboru: niska gruba żonka aleee..aleeee.. nęci go zgrabna sąsiadka ;) jesli sąsiadka da mu do zrozumienia, że on postępuje źle, może się czegoś chłopina nauczy? może ta gruba żonka będzie..Tobie wdzięczna? ryzyk - fizyk moja droga :) zrobisz jak zechcesz koniec poważnej wypowiedzi :)

Gość hola hola....
młoda głupia siksa...pozna co to jest uwodzić żonatego jak dorośnie a raczej dojrzeje..wyjdzie z miłości za mąż i jakaś trzecia uwiedzie jej męża..:):):)tyle ode mnie.. szkoda mi ciebie bo taka głupia jesteś...

Gość Ju...
Natknij się na niego w nocy w prześwitującej seksownej koszulce, oczywiście przypadkiem:D, i takie tam podobne.:P

Jesteś chora i beznadziejna. Mam nadzieję , że kiedyś jak będziesz zmęczoną żoną i matką to też znajdzie się jakaś dwudziestka na którą zamieni Cię Twój mąż. Wtedy może zrozumiesz.

Hej! No przeciez napisalam, ze to mialoby byc potajemnie i bez szkody dla nikogo. A moze dacie jakies sensowne rady? Bo ja nie mam pomyslu. Rzadko sie widujemy bo jak ja jestem w domu to on jest u siebie, a ja do pracy wychodze, w nocy spie, widujemy sie tylko przy okazji rozmow o domu. Dzis do mnie rano dzwonil aby zapytac czy jestem u siebie w pokoju. Nie wiem czemu o to pytal. dzwonil, bo ponoc lokatorowi zginal lap top i wszystkich sie wypytywal czy nie widzieli.

nie chce tu moralizowac ale uwiesc faceta to zadna sztuka w pewien sposob podziwiam kobiety ktore nie czuja sie zeszmacone w takich sytuacjach, ze nie maja wyrzutow sumienia, ze im to tak latwo przychodzi...

Gość Ju...
O, i możesz go np. do teatru wyciągnąć kiedyś - że np. dostałaś bilety z pracy i nie masz z kim iść i miło by Ci było, gdyby Ci towarzyszył.:P

Do "ju": nie natkne sie na niego w nocy, bo on w nocy mieszka u siebie czyli na dole i nie przychodzi do nas na gore. Do "atunia": dzieki za powazna odpowiedz, ale i tak z niej nic nie wywnioskowalam. :( Do "hola hola": cala ta krytyka do nieczego, nic sobie z tego nie robie, a to tylko wskazuje na to jak zlosliwe jestescie i zazdrosne i na pewno nie pierwszej mlodosci. Gdybyscie byly szczesliwe z Waszymi mezami, to byscie nie jechaly takim jadem. Poza tym nie wiecie nic o mnie ani o moim zyciu. Moze mam az nazbyt doswiadczen w swoim zyciu, co komu do tego? Tylko pytalam. Jak go uwiesc.

Gość Ju...
Kropeczki, a Ty skąd niby wiesz, że to nie problem uwieść żonatego faceta?:P:D:P

Z tymi biletami do teatru to nie bardzo, bo on taki moralny jest, nie wyszedlby nigdzie z inna. Tak mnie sie wydaje. chcialabym mu dac jakis jasny sygnal. Wczoraj zauwazylam, ze byl u fryzjera i scial wlosy wiec powiedzialam mu, ze ladnie wyglada, on tak sie troche speszyl, usmiechnal i powiedzial, ze to nic takiego. Poza tym on mysli, ze ja mam faceta bo kiedys spedzalam noc u kolegi i mu o tym napomknelam.

Gość nie ma dosc wolnych
ja mam moze kilka lat wiecej niz ty, ale tak jak ty bym sie nie zeszmacila, jest wystraczajaco wolnych, fajnych i starszych facetow!

Gość beznadzieja jesteś
Żeby tak Tobie kiedyś jakaś panienka męża poderwała a mąż sobie poszedł w siną dal. Ale Ty to w ogóle będziesz miała ciężko tego męża znaleźć.

Gość nie ma dosc wolnych
nie zrobilbym tego Z SZACUNKU DO SIEBIE!!!