Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panienka z okienka number1

jak uwiesc zonatego sasiada?

Polecane posty

Gość A ile masz lat autorko
brzydka i na dodatek mały donosiciel :D

Gość ewiiiiiiinka
Hola, hola:) Niektorzy z nas sie tutaj lekko zapominaja!!! Dziewczyna zalozyla topik nie po to zeby byc zrownana z blotem przez takie jak Ty Zoneczko Sylweczka, ale zeby prosic o pomoc!!! To jest roznica. A skoro juz piszesz, ze Twoj maz jest w stalym kontakcie z "mlodymi podfruwajkami", to widocznie jestes zazdrosna i nie ufasz do konca mezowi. A przeciez, malzenstwo powinno sie opierac na zaufaniu??? Swoja droga jestem ciekawa, co to za zawod ma Twoj maz??

Zreszta po co ja mam sie tlumaczyc... Powazne osoby chcace odpowiadac w moim temacie: YOU ARE MOST WELCOME! Szczesliwym zonkom, chcacym sie dowartosciowac tutaj radze zalozyc wlasny kacik.

Gość zoneczka Sylweczka
Ojej, nie sądziłam,że Ty taka uczuciowa i wrazliwa jesteś, przepraszam bidulko :( Ja Ci daję dobrą radę, to Ty piszesz,że ci docinam.Odpuśc sobie kobieto!!!!Nawet j e s l i go poderwiesz, to on Cie przeleci i finisz, nic więcej, na co ty liczysz? Nie lepiej poszukac sobie jakiegos fajnego faceta z którym mozesz pójśc do dyskoteki, kina , pokazac się, a tak? Sex na szybkiego bo zona wróci z pracy za chwilę, tego naprawde chcesz?Przeciez to jest żałosne!Nie dostrzegasz tego? Chcesz byc tematem ich żartów, tak jak ja z mężem obśmiewamy niektóre panienki, ktore kokietują mojego faceta?On uważa je za żałosne, tego chcesz?????

Ojej, znasz mnie, ze od razu ze brzydka? :) On lubi donosicieli, znam go troche i wiem co mu w domu przeszkadza.

Asiula ona moze nie jest pijana ,ale zdasperowana az do bolu....macicy jak sie okazuje:)

Zoneczka Sylweczka, dzieki. Widzisz? A jednak mozna normalnie.

A swoja droga to nie myslalam, ze moj watek sie tak predko rozwinie w ciagu kilkudziesieciu minut do czterech stron.

Gość Ju...
He he, nie mów, Żoneczko, że Twój mąż jest wykładowcą.:P

Gość fuuuuuuuuuj
zdziry zawsze budzą sensację...

nie moge zrozumiec pewnych osob..podlizujesz sie facetowi po to zeby cie przelecial??nie wierze!jak mozna tak sie nie szanowac.

Gość fuuuuuuuuuj

Ewliinka, sama jej cos doradź: co można doradzić dziewczynie, która była z facetem w pokoju sam na sam ubrana tylko w ręcznik? i do niczego nie doszło? Pozostaje tylko pigułka gwałtu, jak tu już ktoś radził, albo związać go i nie wypuszczać z pokoju, dopóki się nie wykaże. To może teraz dla odmiany niech kupi wełniana kieckę do ziemi i przestanie się malować, może dla odmiany podziała? Pozdro dla gapiszon76:)

Gość tyle na temat1
P R O W O K A C J A

A może facet jest mądry... i powie Ci że kocha swoją żonę chociaż jest gruba i mała. I co ? jak się wtedy poczujesz że z nią przegrałaś? ha, ha, oby był mądry.

HMMMM.... lubbi donosy ...a ty mu donosisz tylko w ręczniku...i....i.....i........ i ....NIC :D Coś obleśnego musi byc w Tobie:D

Gość głendolina
powiedz mu że ci sie okno zepsuło zlew itp wymyśl coś banalnego przyjdzie i do dzieła powodzenia pozdrawiam

gdybys robila na nim takie wrazenie jak mysllisz i tak by na ciebie lecial nie musalabys tego zalosnego topiku zakladac.widocznie woli gruba niska zone

wiadomo, że prowokacja od początku :D

jesli na niego nawet recznik nie podzialal tzn ze NIE JEST ZAINTERESOWANY. I niesmialoscia tego nie tlumacz :) Uwazaj bo twoje umizgi moga przyniesc odwrotny skutek. Gosc pomysli ze ma pod dachem mala zdzire i cie wywali na zbity pysk. Bo kto by tam trzymal szmate w domu? ;)

może się bać, że przyniesie jakieś choróbsko do domu ....

Gość zoneczka Sylweczka
JU.... a co ma do rzeczy zawód męża? Nieistotne czy jest wykładowcą, aptekarzem, szklarzem czy malarzem ;) Grunt,że ma właściwe podejście do sprawy :) A ufam mu w 100% Po prostu trafiałm na monogamiste i koniec tematu:) A radę udzieliłam wyżej,: nie warto!Mnóstwo strat, 1 korzyśc- i to chwilowa. :) pozdrawiam wszystki szczęśliwe żonki i ich kochanych mężów :)

Gość Ju...
Oj Wy do tego ręcznika pijecie. A widać, że facet porzadny, skoro jeszcze nic z tego wyszło, to się chwali. Ja tam zdrady broń Boże nie popieram, wręcz przeciwnie, ale jak facet myśli głową, to nie zdradzi mimo wszystko. Ryzyko dla Autorki oczywiście jest, ale to jej broszka przecież.:P

A wiesz co panienka?Ja tak sie tu smieje do lez i za to ci DZIEKI,bo kabaret przy tobie to pikus !No ale oprocz Tego ze sie smieje to tak mysle ze ty to nawet na kochanke sie nie nadajesz ,bo do tego to trzeba miec leb na karku a u ciebie cio??????????????????????

Gość głendolina
kretyńskie masz porady panienko z okienka - zapraszaj zwabiaj pod byle powodem i do dzieła wiem ze to podłe i że ma zonę eh tam do dzieła już dziś do niego dzwoń bo kran cieknie w łazience

w życiu róznie się układa i zdarzają się romanse...ale w życiu nie spotkałam tak napalonej dziewuchy, do której nie dociera , że facet jej nie chce...

wszyscy czepiaja sie recznika bo autorka mysli ze taka z niej laska ze facet poleci.a tu dupa okazuje sie ze nawet to na nim wrazenia nie robi.woli pulchne cialo zony,przykro mi panienka ale jakos ci to uwodzenie nie idzie

glendolina - ale ona zwabia ...donosami ...i jest prawie naga i NIC :D Biedactwo ... może pojedź do domu na jakieś disko i ktoś cię poderwie na miejscu?

:) Thanks. Oh, tylko nie poupadajcie ze smiechu. A swoja droga przestancie tak sarkastycznie pisywac, ze sie tak smiejecie, kto sie na to nabierze? Po Waszych wpisach widac co czujecie i daleko od tych uczuc do smiechu, no ale skoro chcecie aby Wam wierzono, no to wierze, okay. :) Glendolina, dzieki, cos tam wymysle.

nie poupadamy bo siedzimy :D A to topik nie o naszych uczuciach, tylko o napalonej dziewusze, która nie ma powodzenia :D