Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panienka z okienka number1

jak uwiesc zonatego sasiada?

Polecane posty

Gość panienka z okienka number1
Ah, to chyba wszystko z mojej strony, taka mala rada dla wszystkich: zalozcie sobie koleczko wzajemnej adoracji jak juz wczesniej napisalam, tam mozecie sie smiach, chwalic, dowartosciowywac. Co tu takie porzadne, piekne i szczesliwe robia na topiku "nieatrakcyjnej i zdesperowanej kurwy"? ;)

Gość głendolina
normalnie mam wyrzuty że udzielam takowych podłych porad samej zdarza mi sie zadręczać ze mając męża uśmiecham sie do jakiegoś napotkanego faceta jestem taka flirciara ale nigdy nic więcej a nie wiem czy ty panienko aby jesteś pewna ze chcesz tego macanego przez gruba żonkę faceta bo ja bym go nie chciała

Gość A ile masz lat autorko
Bo takie coś trudno spotkać na żywo :D Wiesz takie dziwadło jak baba z wąsami :D Nie opuszczaj nas jeszcze!!!!!! powiedz co jeszcze zrobiłaś , a on...nic BO jest nieśmiały a ty porządna :D

Gość A ile masz lat autorko
Koniecznie napisz co robisz :) to będzie taki poradnik dla pań "Czego nie robić jeżeli chce się poderwać mężczyznę" ;) :D

Gość Ju...
Łeee, czyli nie będizesz nam zdawała relacji? Szkoda.

ok panienka masz racje my jestesmy zlsliwi zli i be be.ty jestes mloda ambitna niezalezna kobieta ktora a wiele ciekawych celow zyciowych.jestesmy wszyscy pod twoim wrazeniem,podziwiamy cie szczerze i towoje ambicje.pasuje ci?

Gość głendolina
pozdrawiam ale zastanów sie czy warto brać męża tłustej i zapewne nie mytej żonki :) pozdrawiam

Gość Studniowkela
Przeczytałam cały temat i piszesz tutaj pare razy "dajcie mi powazne rady", "slucham porzadnych ludzi" i takie tam. kobieto wez ty sie opamietaj! skoro jestes atrakcyjna, dowcipna, wszechwiedzaca, madra itp to poco Ci zonaty? mozesz miec kazdego! a swoja droga dziewczyno pamietaj o jednym - to, ze robijesz zwiazek, rozdzielisz rodzinę itp. nie da Ci spac spokojnie po nocach. I ja Ci gwarantuje! I jeszcze jedno - atrakcyjna dziewczyna, ale taka na prawde piekna i wartosciowa NIGDY ale to NIGDY nie powie o sobie jak o takiej wlasnie! Bo piekno jest tez w skromnosci moja droga, a laska, ktora chwali sie swoim idealizmem jest nic nie warta. wiadomo - nikt nie jest idealny, a czasem mozna dla "zartu" sie poprzechwalac - zreszta chyba kazdy w zyciu tak mial. ale panna, która ma takie myśli jak ty zasługuje tylko na jedno - ale to juz Ci los pokarze na co:)

Gość Ju...
Świetnie, że tyle tu porządnych osób się wypowiada, ale dziwi mnie tylko jedna, a może dwie rzeczy - dlaczego nie odpowiedziałyście koleżance na jej pytanie i dlaczego tak obraźliwe słowa padły. A propos sąsiadów - chętnie wypożyczę mojego współkolatora jakiejś miłej Pani, chłopakowi coś się tez od życia należy.:D

Autorko masz racje przez te wyzej przemawia tylko zazdrosc. Nie dotyczy to ich ale wielkie obronczynie sie znalazly...hehe. Bez komentarza. Jak Ci sie podoba facet to walczysz o niego pazurami i nie dajesz za wygra. Ja proponuje seksi stroju...mini itp. itd. :-) Jak nastepnym razem do Ciebie przyjdzie to oczywiscie wpatruj sie w jego oczy i lekko sie usmiechaj. Napewno go zaczarujesz...To dziala na kazdego. Pokaz oczywiscie przy tym swoj dekold i to co masz najladniejsze :D Raz sie zyje i pamietaj ze ty jestes pepkiem twojego swiata. Nie ma rzeczy nieosiagalnych. W zyciu liczy sie Twoje szczescie i nie ma co sie przejmowac. Liczy sie dobra zabawa.

Gość Ju...
Nie dać się Amantowi. Najpierw muszę współlokatora komuś podrzucić.:P Generalnie facet fajny - przed czterdziestką, wykształcony, spokojny, pracowity, uwielbia opery, hoduje papużki. He he, chyba by mnie zatłukł, gdyby to przeczytał.:D

Gość panienka z okienka number 1
Kurde!!! Wczoraj natknelam sie na nich w korytarzu na dole! Przyjrzalam sie dokladnie jego zonie. Byla ubrana w sliczna sukienke, stwierdzilam, ze nawet ladnie wygladala, nie wygladala wcale tak grubo, mimo, ze jest niska. I miala sliczny makijaz i bardzo ladna twarz. I piekny usmiech. Juz mi nie zalezy na nim, glupi jest. Ale od czasu do czasu bede z nim flirtowac. ;)

Gość znająca temat
facet bardzo madry jest bo nie zwrócił na głupia sikse z ptasim móżdzkiem uwagi , widocznie kocha zonę. Co do wygladu zewnetrznego widocznie jego zona jest dla niego atrakcyjna w przeciwieństwie do Ciebie.