jestem deską przegrałam życie 0 Napisano Luty 11, 2008 No normalnie, mam brzydki ryj. A przytyłam.... 0,5 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 11, 2008 e tam brzydki, na pewno nie jest aż tak źle... figurę trzymasz to najważniejsze a ja wygrałem życie nie chce ze mną gadać to idę... a raczej jadę do domu, za 10 minut koniec zmiany :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CattieBriee 0 Napisano Luty 11, 2008 Dziewczyno skoro ty siebie tak widzisz to nie dziw się innym,najpierw musisz zaakceptować samą siebie i niech inni cię nie interesują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pechowa szczęściara Napisano Luty 11, 2008 Desia, masz poczytaj mój topik-to Ci sie humor poprawi, ze nie tylko Ty masz przerąbane. http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3678916&start=0 Jak sie odezwiesz do kumpeli a ona Cie odesle do psychologa, i nie bedzie chciala z Toba gadać to będziemy mogły sobie podać ręce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach