Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona_świadek

W czym na ślub jako świadek? Doświadczone pomóżcie !!!

Polecane posty

Gość ona_świadek

W kwietniu będę świadkiem na ślubie koleżanki.Nie chodzę po weselach i generalnie jestem mało wyjściowa,ale nie chodzi o to.;) Doradźcie mi jak się ubrać.Jaki wybrać typ sukienki? Jaki kolor?Czarna pewnie odpada...Problem jest też taki,że noszę rozmiar o zgrozo 44 i sama nie wiem co kupić.Weselicho będzie na 150 osób i nie chcę wyglądać obciachowo?Czy suknia musi być bardzo elegancka?Wiem,że to głupie pytania,ale naprawde nie mam pojęcia....Czy może być spódnica i bluzka czy koniecznie musi być suknia...???

Gość raczej sukienka i elegancka
moze byc tez jakas ladna garsonka i wtedy bluzka bedzie jak najbardziej wskazana :) Poza tym nie moze byc w kolorze czarnym, ani bialym. Jesli nie mozesz nic dostac w sklepie, uszyj u krawcowej

Gość ona_świadek
Dzięki.Czyli intuicja dobrze mi podpowiadała,że bez eleganckiej sukni nie obejdzie się;)Jednka świadek to świadek,a nie zwykły gość:)Pewnie coś dostanę,mieszkam w dość dużym mieście,więc nie powinno być problemów.A jak myślisz jaki materiał byłby wskazany???Wiem,że pytam jak ciemniak,ale naprawde nie chodzę i nie wiem.Mam jedną sukienkę,ale moim zdaniem za mało elegancką jak na taką imprezkę;)

Gość ona_świadek
odświeżam

Gość kasia2020
A czemu nie czarna? Rozumiem że biały kolor jest w tym dniu przeznaczony dla Panny Młodej ale czarny jak najbardziej może być. Ja sama na slubie cywilnym siostry miałam czarną, na koscielnym tęż będę świadkiem i znowu będę mieć czarną. Zreszta czarny wyszczupla, a dodatkowo jakiś fajny fason i będziesz bardzo ładnie wyglądać. Jeśli nie chcesz czarnego może jakiś ciemny grafit?

moim zdaniem jeśli sukienka- to nie długa. ;lepsza była taka do kolan, albo do połowy łydek. Wydaje mi się, że dobrze wyglądałabyś w jakiś eleganckich spodniach (mogły by być czarne bo wyszczuplają) i pieknym gorsecie ( nie czarnym)