Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frrr

co braliscie? i jakie odczucia?

Polecane posty

trawka na mnie totalnie nie dziala ( moze z 3 razy palilam), za to moja kolezanke gonilo krzeslo :D nie pale , wodki nie lubie, piwa tez... jedyne co to winko mi zostaje... ale jak wiadomo od zawsze "tanie wino jest dobre, bo jest dobre i tanie " - sangria i pino grigio nie pogardze :)

Gość ale nie piszcie o alkoholu
bo to się nie liczy. Co to jest alkohol ? Jakieś nic. Powiedziałabym, że wręcz norma w społeczeństwie. Nie jest to narkotyk. Więc czemu piszecie że piliście. Nie o tym jest topik. Wszędzie się pije. Na chrzcinach, na weselach..

aviomarin jest smieszny:) opoznia ruchy, myslenie, spowalnia cie

Gość a co się ma po aviomarinie
?? ponawiam pytanie

Gość a co się ma po aviomarinie
sudafed to jest fajny, ale avio nigdy nie brałam... dużo tego się bierze? :>

Gość
frrr nie brałam i nie biorę :) w czasach wczesnostudenckich obracałam się w towarzystwie powiedzmy metalowców-hardcorowców ;) ale nigdy nikt mnie nie nakłaniał do tego żebym coś wzięła, nigdy nie upijałam sie do nieprzytomności - być może straciłam atak śmiechu i głupawkę ale pozostałam wierna swoim zasadom :)

nie zrozum mnie zle, nie mialem na mysli ze jak ktos jest "czysty", to znaczy gorszy. gratuluje ci ze jestes twarda i nie lamiesz zasad. nigdy nikogo nie namawialem, zeby byla jasnosc:)

z resztą...mnie nie potrzebna marycha i te inne :) ja mam inne sposoby by się rozśmieszyć do łez albo odreagować....taniec ...jest o wieleee lepszy...

Gość n vgr7u658m i 76
aviomarin rozwala watrobe, nie rozumiem jak mozna brac bez powodu takie i rozne inne syfy i sie truc na wlasne zyczenie

Gość wstydze sie pod czarnym nickie
niewiem jak po samym aviomarinie bo ja go mieszałam z acodinem i wydawało mi sie z ejestem w labiryncie i jakies grze :D

Gość
ja powiem jak działa aviomarin - przeciwwymiotnie w podróży :D

Gość a skąd wy braliście recepty
skąd mieliście recepty na leki? dziwne układy z lekarzami? :D

Gość n vgr7u658m i 76
Załosne

jacy WY? ja tylko palilem trawe....

Gość wstydze sie pod czarnym nickie
aviomarin i acodin nie sa na recepte

no ale opowiadajcie o przezyciach po zazyciu czegos... zejscia i gorsze rzeczy zwiazane z uzaleznieniami mnie nie interesuja. powiedzcie o tej lepszej stronie brania .........a teraz rzeka krytyki na frrr:)

oj kinga, jak moglas! az mi sie unioslo up up up

Gość nie przyznam się kim jestem
kiedyś usłyszałam, że po gałce muszkatołowej są fajne jazdy. no to pomyślałam, że spróbuję. odchudzałam się wtedy ostro, więc nic nie jadłam tego dnia, starłąm na tarce ze 4 gałki i zeżarłam, popijając winkiem. było paskudne i myślałam, ze się porzygam, ale twarda byłam :D w pewnym momencie nie wytrzymałam i zaczęłam rzygac, ale to tak, że rzygałam dalej niż widziałam :o już myślałam, że żadnego efektu nie bedzie, a tu po jakiś 2 godzinach poczułam coś w rodzaju wielkiego odprężenia, cały dzień było fajnie, tylko podobno taką miałam napuchniętą twarz, jakbym płakała :D haha żal mi siebie, że byłam taka głupia :D