Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość varuionna

metoda allana carra

Polecane posty

Gość varuionna

witam! czy komus udalo sie rzucic palenie metoda alana carra? czekam na wasze opinie

Gość Nikuś26

Gość Nikuś26
Mnie się udalo.Nie palę od 7 miesiecy.Polecam.

Gość Tak niezła
Byłam wyjątkowo trudnym nałogiem.Próbowałam różnych metod i nic!!! Namówiłam wiele osób do rzucenia palenia, ale mnie się wciąż nie udawało. Nie wierzyłam, żebym kiedykolwiek przestała palić po tylu próbach. Udało się dzięki metodzie Allana Carre. Zanim sama rzuciłam, to najpierw 3 osoby namówiłam i nie palą-Hahaha. Potem sama się zdecydowałam na tę metodę i nie palę od 3 m-cy. Co najciekawsze to czasem mnie jeszcze ciągnie-fizycznie, ale do fajek nie wrócę, za żadne skarby.Choćby nie wiem co.... Teraz niechcący dwie osoby rzuciły palenie bo byłam dla nich wzorem, ponieważ byłam tak zaciętym nałogiem, że odkąd nie palę, stałam się idolem dla kilku moich koleżanek.Nikogo nie namawiam. Po prostu nie palę...

Gość pino inowroclaw
a ja nie pale papierosow juz od 6 maja 2006 roku dzieki silnej woli i tabletkom tabex zycie bez papierosa jest exstra polecam tabex

Gość ważka101
Dziewczyny ja staram się rzucić ten nałóg!!!! Co to za metoda??????????????Gdzie o niej przeczytać??????? Dzięki za wskazówki:)

Gość ważka101
Oki już się ze wszystkim zapoznałam:) Po prostu muszę kupić tę książkę i spróbować. Długo paliłyście?