Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Luty 11, 2008 Potrzebuję jakieś solidne pochlebstwa dla babek;). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rfgr Napisano Luty 11, 2008 - wpadłaś mi w oko. Nie zepsuj tego... :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kocham cieeee wiesz malaaa Napisano Luty 11, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Grobe Cyce Napisano Luty 11, 2008 O kurcze ale dobre hehehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Grobe Cyce Napisano Luty 11, 2008 to wpadłaś mi w oko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Grobe Cyce Napisano Luty 11, 2008 dajcie coś jeszcze plisss Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fajne masz cyce Napisano Luty 11, 2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość twoje oczy sa jak ocean Napisano Luty 11, 2008 masz takie glebokie spojrzenie albo z twoim wygladem powinas byc modelka lub jestes tak doskonala,ze zadna nie dorasta ci do piet :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Luty 11, 2008 Może tak by coś bardziej finezyjnego:O? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rfgr Napisano Luty 11, 2008 bardziej finezyjnie to niech Ci płynie prosto z serduszka! jak ją bardzo lubisz to sam cos wymyślisz a jak chcesz tylko sex to nie bede Ci pomagać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amant Wszech Czasów k.odwetowa 0 Napisano Luty 11, 2008 Na pewno jest inaczej bo jestem o wiele bardziej zachłanny:P. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poison213 Napisano Luty 11, 2008 masz piekne uszy:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dygig Napisano Luty 11, 2008 ale masz slicznego syfka na nosie zaraz ci wycisne..o jak ladnie pryska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pół dupy zza krzaka 0 Napisano Luty 11, 2008 był kiedys jakis tekst o złodzieju i oczach ale nie pamiętam :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach