Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukam wiadomości

Może wiecie od czego zależy że raz podczas okresu bardzo boli i

Polecane posty

Gość szukam wiadomości

wydostają się skrzepy a innym razem tylko sama krew. Moja kol. miała teorie że jak są skrzepy to nastąpiło poronienie.

Gość wielbicielka wasza
jassne, glupia ta kol:/ czyli ja poronilam juz tyle razy:o

Gość szukam wiadomości
ale kojarze coś takiego z biomedyki jak profesor mówił, że nawet nie zdajemy sobie sprawy ile razy dochodzi właśnie do poronienia podczas okresu. jest to całkiem naturalne

ja tak miałam :( diagnoza: endometrioza zalecam zbadanie, to przysparza wielu problemów w życiu :( szybko wykryta da się wyleczyć

swietne rady daje CI kolezanka, pogratulowac. Ta jakby skrzepnieta krew to fragmenty endometrium, ktore podczas miesiaczki sie zluszcza. to jest normalne. przypomnij sobie jak wygladaly zawsze Twoje miesiaczki, bo pewnie taka byla wiekszosc, czyli co miesiac ronilas? podczas poronienia, ktore odbywa sie mniej wiecej w terminie spodziewanej miesiaczki krwawienie prawie nigdy nei rozni sie od miesiaczkowego

Tak to prawda! Kobieta nawet niewie ile razy dochodzi do polaczenia sie plemnika z komorka jajowa, ale nie zagniezdzaja sie w sciance macicy, wiec samoistnie sie wydalaja! Ale czy ma to cos wspolnego ze skrzepami i bolami w czasie okresu??? Nie wydaje mi sie!!!

Gość szukam wiadomości
no dobrze już dobrze, czyli że to pic na wode, dzieki

bóle wynikają z faktu, iż kawałki endo wydostają się poza macice: do jajowodów, jajników, otrzewnej, płuc .... ogniska tworzą "mini miesiączki" które krwawią i sprawiają ból nie jest powiedziane, że tak jest u ciebie, ale jeżeli cierpisz podczas @, masz pobolewanie już tydzień przed miesiączką, masz problemy z wypróżnianiem podczas miesiączki, czasami w kale pojawia się krew podczas okresu to znak że czas zacząć działać tego nie leczy się w tydzień - niestety

Gość szukam wiadomości
dagi wiedziałam że coś w tym prawdy jest🖐️

Prawda jest w tym laczeniu sie plamika z komorka, ale poza tym to kolezanka nie jest za bardzo zorientowana!!!

Gość to prawda że kobieta może
ronić samoistnie zupełnie o tym nie wiedząc nawet kilkanaście razy w życiu, ale skrzepy nie mają tutaj nic do rzeczy ja poroniłam samoistnie, ale krwawienie nie było zwyczajną miesiączką, bo lało się ze mnie przeokropnie przez bite 7 dni

Gość szukam wiadomości
Dagi--> coś tam wie, ale nie do końca tak jak powinno być.Dzięki i dobranoc.