Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podle podle podle podle zle

chlopak oswiadczyl mi sie po 2 miesiacach znajomosci

Polecane posty

...mam 20 lat... on 23... powiedzialam ze za wczesnie. czuje sie podle.:(:(:(:(

ja znam małżeństwo które po 2 miesiącach znajomości ślub wzięli, bo stwierdzili,że jak mają się lepiej poznać i dotrzeć wto w związku...- najszczęśliwsze i najbardziej udane małżeństwo jakie znam!!!

MIAłAś RACJę!!!!!ja po 2 miesiącach związku bym na pewno oświadczyny przyjęła - TAAAAAAka byłym zakochana. Na szczęście on chciał się oświadczać po prawie 4 latach- i ja juz wtedy wiedziałam, że ABSOLUTNIE I ZA NIC! nie ryzykuj! Oświadczyny trudno zerwać. POZNAJCIE SIE DOBRZE!

podle? jesteś bardzo rozsądna! zauważ ze po 2 miesącach nie mozna kogoś pokochać ...jedynie się zauroczyć czy zakochać ale uczucie nie jest na tyle silne żeby się oświadczać

ale on mnie już dobrze poznał od mej ciemnej analnej strony :)

wiem:) ale to tak tylko tytułem wtrącenia... każdy w końcu jest inny... ja jestem z facetem rok... i póki co tylko plany snuje... przez 2 miesiące nie da się za dobrze poznać... to jak być pewnym, zę przyszłosć chce się ze sbą zzpędzić... ale tamtą pare podiwiam za odwage...

Gość sdadadsad
ja znam malzenstwo ktore stanelo przed oltazem po 4miesiacach znajomosci:)Izyja juz tak sobie ponad 25lat❤️

Odzyłam przy nim po poprzednim zwiazku... ale co za wspomnienie;/ odrzucone zareczyny... jeny... :(

Gość loknkjean
mi się też oświadczył jakoś po miesiącu tak to już jest z tymi zauroczeniami. Pamiętam jak dziś odmówiłam a on się rozpłakał mi się zachciało śmiać a potem miałam wyrzuty no ale zupełnie niepotrzebnie. Niektórzy mężczyźni tak mają, są romantyczni i trzeba ich akceptować a na długość trwania zaręczyn i tak nie ma recepty