Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmmmmmmmmmm

Czy to normalne?

Polecane posty

Gość mmmmmmmmmmmmmm
z tego co wiem, wytrysk u kobiety jest z pochwy... czasem sie zdarza że kobieta popuszcza mocz ale to jest podobno jakaś choroba... chociaż ja nie jestem ekspertem bo nie mam takiego orgazmu...

to nie tak działa Podczas orgazmu następuje wyrzucenie czopa sluzu z macicy wówczas wytwarza się podcisnienie w macicy żeby ułatwic spermie z plemikami wejscie do macicy a że gruczoły brtolina ktore są przy wejsciu do pochwy wytwarzają sluz w połaczniu z tym powodują wrażenie wytysku czy znacznej mokrości

Gość mmmmmmmmmmmmmm
ok :) jak juz mówiłam ekspertem nie jestem :)

Musisz zrozumieć że te wszystkie reakcje seskualne kobiety są po to by spowodować zapłodnienie a nie to zeby zadziwaiac faceta reakcjami.Tylko my umiemy oszukac matke naturę i korzystamy ze srodków antykoncepcyjnych.

Gość mmmmmmmmmmmmmm
ja o tym wiem, orgazm u kobiety np powoduje skurcze macicy które ułatwiają plemnikom droge do komórki jajowej (widziałam na filmie jak sie kurczyła i rozkurczała, to wtedy szyjka zanużała sie w "jeziorku" spermy. Poza tym np sperma ma w sobie substancje zmiękczające szyjke itp.

oj coś ci się pokręciło z tym zmiękczaniem szyjki.działa to tak że pochwa ma PH kwasoe a plemniki nie lubia kwasu i uciekaja a podcisnienie w macicy ułatwia im wejscie

Gość mmmmmmmmmmmmmm
oprocz tego ma wiele innych pozytecznych skladnikow:) dlatego lubie ja polykac:)

no ma trochę białka i raczej bez wiekszego znaczenia dla kobiety Smakowo jest niesmaczna wole sluz z cipki bo jest bez smaku

Gość mmmmmmmmmmmmmm
to ostatnie to podszyw ale co tam :D

Gość jakis tam facecie
a skad wiesz ze sperma jest niesmaczna???

Gość jakis
hmm wolisz sluz z cipki czyli sperma tak sobie hmm