Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jasnowidz_wróżbita

JASNOWIDZ I WRÓZBITA ...jakieś pytania?

Polecane posty

Gość Laliitaaaa
gdzie jestes jasnowidzu:)

ojj.. mam strasznie mało czasu. założłem temat z myślą o jednym wieczorze. A tu taakie zinteresowanie. Jeśli tylko będe mógł, będe spoglądał do : może tez sprobuje moge Ci w tej chwili odpowiedziec, ponieważ jkoś wyjątkowo widze twe studi - na dzień dzisiejszy nie odnjduje tm żadnych przeszkód. Albo świetnie sobie poradzisz, a może (co jeszcze lepsze) wybrałaś odpowiedni kierunek dla siebie Odnajdujesz się w tym rzeczywiście? Lorelai: Oczywiście pamiętam o Tobie mówiłaś że kiedy byłaby okazja chętnie byś pomogła.... Jesteś tutaj moją bratnią duszą. Pewnie wiele mógłbym się uczyć od Ciebie. Na pewno odpisze w kwestiach wczeeeeeśniej przez Ciebie poruszanych. pozdrawim drogie pnie. przykro mi z powodu niedyspozycyjności

kolejna strona na ktorej sie przypominam :( nie wiem jaki system tej kolejki, czy po prostu kto ma \"ciekawszy\" problem to wygrywa???:( ur.27.08.1980 kiedy poznam swoja milosc, czy w ogole poznam, czy to bedzie Polak(mieszkam za granica) czy zdam egzaminy w tej sesji??

Gość a ja zadam inne pytanie
agnieszka 21.09.1986 czy byly do mnie wroci?

Gość powinnaś
kasia 26,11,1986 czy spotka mnie miłość? Czy Marcin jest tym ??

Gość natalianatalia
natalianatalia ja 12.05.79 on 23.04.74' co z nami będzie

Gość titii
ja mam pytanko... co jest powodem wrogiego i agresywnego nastawienia teściów do mnie, naszego małżeństwa? w jakim czasie uda nam sie miec kolejne dzieciątko(najbardziej odpowiada nam za ok. 4 latka) i czy dziecie bedzie donoszone? jak bedzie ukladalo mi sie w małżeństwie?

Gość smoot
Co spotka mnie i mojego męża w najbliżej przyszłości ? Jak będzie między nami? Może jakies dziecko? Ja: Marta 02.09.1981 On: Andrzej 09.06.1979 Pozdrawiam

Gość plujka
plujka pyta co mnie czeka w milosci i kiedy go spotkam .... 12 12 1982

ur.27.08.1980 kiedy poznam swoja milosc, czy w ogole poznam, czy to bedzie Polak(mieszkam za granica) czy zdam egzaminy w tej sesji??

Gość september in the rainnnnn
jasnowidzu powiedziales ze jeszcze sie zajmiesz moim tematem, jesli bedziesz mial chwile to bardzo Cie prosze o wskazowke co bedzie i co ewentualnie ja mam robic

Gość D*O*R*R*O*T*K*A
Jasnowidzu, dlaczego opuszczasz pytania? :-( nie trzymasz sie kolejnosci i dlatego wychodzi chaos,bo ludzie ponawiaja posty :-( ponawiam i ja, jesli jest jakas szansa: DOROTA 01.09.70 -jak potocza sie moje relacje z najblizsza rodzina? -czy bede miala dzieci? -czy mezczyzna, z ktorym jestem, jest tym wlasciwym?

Gość Laliitaaaa
ja tez zostalam pominieta:( czy zdam tym razem egzamin na prawo jazdy?? czy dostane prace w departamencie rolnictwa i srodowiska?? czy zalicze sesje i skoncze wreszcie te studia normalnie?? czy wreszcie sie zakocham albo poznam kogos i kiedy?? i wogole co tam jeszcze widzisz?? pozdrawiam cie jasnowidzu :)

Gość moze tez sprobuje
myśle że tak , specjalonos ktora wybralam , nie sprawiala mi nigdy zadnych problemow , w sumie mam dobre oceny a raczej za duzo sie nie ucze : ) jestem na 4 roku i troche martwie sie czy uda mi sie znalesc prace po ich skonczeniu , myslalam tez nad zaczeciem drugiego kierunku w dziedzinie w ktorej mialam zamiar wczesniej studiowac , obecna jest raczej przypadkiem , chociz nie moge powiedziec ze nie trafionym ,czy jest to dobry pomysl?? chcialam jeszcze zapytac o zycie uczuciowe, co czeka mnie w tym roku

Gość Salvita
Prosze zobacz ,czy widac jakies zmiany w moim zyciu uczuciowym?

Gość Drogi Jasnowidzu
Jestes czlowiekiem o wilkeim sercu ,ale prosimy cie postaraj sie odpowiadac po kolei na pytania ,bo tak to jest straszny balagan na tym forum,osob proszacych jest mniej niz myslisz ,ale odnawiaja posty bys je dpstrzegl

🌻 Przypominam się po raz 3:) 🌻 Jak widzisz moją dalszą pracę - głównie chodzi mi o propozycję na którą czekam i nie mogę jakoś jej doczekać... będzie czy nie? Jeśli nie, lepiej zmienić pracę czy zostać? Chyba że ty nie doradzasz, tylko piszesz po prostu jak będzie... Jeśli tak, czy zmienię pracę do końca roku? Mógłbyś powiedzieć mi też coś o uczuciach? Dziękuję!

Gość nie wierze w wróżby

Nasz jasnowidz jest juz wyczerpany. Najwyraźniej odpowiedział charytatywnie na wszystko, co było istotne(to on wie najlepiej) Jest sporo zainteresowania jasnowidzeniem. Ponoć w każdym z nas drzemią takie możliwości- jasnego widzenia- ale warunek: - czyste serce i intencje, oraz umiejętność wschłuchania się w siebie. Przyznam sie Wam, że ja tez mam podobne- co do własnej osoby( po prostu sny prorocze) -więc dziewczynom o niespokojnych sercach radzę, aby wejrzały bardziej w głąb siebie. . . -Pozdrawiam Do Jasnowidza. Naturalnie, ze jestem Ci życzliwa i podziwiam Cię- może z tego względu, ze mi powiedziałeś prawdę, a jesteś obdarzony tym talentem, choć musi byc to okupione. . (niestety)- i chyba oboje wiemy o co chodzi?

Proszę was nyście nie ponawiały pytań Gdy tylko będe mógł cofne się do minionych postów Jednak! nie będe mógł odpowiedzieć na wszystkie pytania. Po prostu czasem nie potrafie. Nie zawsze pojawia się wizja, zdarza się również że moja przepowiednia miała by zbyt wielki wpływ na ogólny przebieg wydarzeń (nawet przyczynić się do zakłócenia harmonii) nie moge wówczas nic podpowiadać Beatko - z pawłem możecie się związać. Nie będzie to wyjątkowo silny zwiazek, ale malo takich na świecie. Z pawlem będzie dobrze

:), to ja jeszcze nie stawialam pytania;), a chcialabym wiedziec gdzie jest ten moj mezczyzna?;) kiedy go spotkam? kim on bedzie?;-) heeh ciekawa jestem tego;-) moja data ur 02.02.1985 ;-) dziekuje za rozpatrzenie mojego pytania aczkolwiek pewnie ciezkiego do rozgryzienia jasnowidzu:-)

i jesli mozesz to co widzisz w moim zyciu ciekawego? czy bede podrozowala? bo jakos ostatnio rozbita jestem hehe;). dziekuje z gory;-)

Gość a moze mnie odpowiesz
wczoraj mi pisales, ze widzisz, iz bede miala rodzinke w komplecie, czyli rozumiem, ze dzicie takze :) Moge wiedziec ile ich widziales i jakiej plci, za ile lat ewentualnie? I jeszcze pytanie, czy zrobie jakas kariere zawodowa i wieksze pieniadze, dzieki ktorym uda sie kupic mieszkanie? juz nie bede Cie wiecej meczyc! dzieki musze Ci powiedziec, ze wczoraj zwrociles mi uwage na b. wazna kewstie, tzn, zebym nie upatrywala w kazdym faceci jaki sie pojawi tego jedynego, tylko zebym wrzucila na luz i poddala sie biegowi wydarzen, dzieki temu zrozumialam, ze popelniam blad, dziekuje :)

ur.27.08.1980 kiedy poznam swoja milosc, czy w ogole poznam, czy to bedzie Polak(mieszkam za granica) czy zdam egzaminy w tej sesji??

Gość mycha23
Jasnowidzu! jutro mam wyniki z waznego egzaminu. Zdalam? Bardzo sie boje...

Gość aaasiulkka
czy bede nadal z piotrkiem czy bede z nim zawsze 11.07.1989