Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jasnowidz_wróżbita

JASNOWIDZ I WRÓZBITA ...jakieś pytania?

Polecane posty

Gość ygfj
co to za wypowiedzi?? jasnowidzu twoja siła opadła na dno czy w przerwach miedzy lekcjami za mało czasu na odpowiedzi?????

witam a czy ja w koncu dostane odpowiedz jestem na 7 czy tam 8 stronie :(

Gość iuyillk
ygfj co to za wypowiedzi?? jasnowidzu twoja siła opadła na dno czy w przerwach miedzy lekcjami za mało czasu na odpowiedzi?????

Gość Laliitaaaa
ja tez zostalam pominieta po raz kolejny:( (chyba taki moj los ze wszyscy mnie pomijaja) czy zdam tym razem egzamin na prawo jazdy?? czy dostane prace w departamencie rolnictwa i srodowiska?? czy zalicze sesje i skoncze wreszcie te studia normalnie?? czy wreszcie sie zakocham albo poznam kogos i kiedy?? i wogole co tam jeszcze widzisz?? pozdrawiam cie jasnowidzu

Wszystkim foremkom spełnienia w miłości z okazji walnietego Walentego życzy ❤️❤️❤️ Lorelai -I Tobie Jasnowidzu :D 🌼

Gość september in the rainn
up

Gość Kundka
Czy w przyszłości nie zabraknie mi pieniędzy? czy bede miala dobrą pracę? i jak poukłada mi się w miłości? pozdrawiam 🌻 urodziłam się 20 kwietnia:)

Gość tararabum
kiedy spotakam kogos, kto mnie pokocha?

Gość kiedy do nas wrocisz i odpowie
sz nam? a moze chociaz powiedz czy jestes prawdziwy, czy to sciema?

Gość ncncj
Beatrycze spadaj pasozycie..wszedzie cie pelno..naucz sie odpowiadac na pytania bed daty urodzenia i ostatniego pierdniecia..wrozko od siedmiu bolseci..szpiegujesz wszedzie tam gdzie konkurencja ..lizusie cholerny

Gość wrocisz do nas jeszcze
???????????????????????????????

jasnowidz olał sobie sprawę hehe

wróóóóóóóóóóóóć... i powiedz co bedzie dalej w moim życiu milosnym?? czy bedę znó ze swoim byłym chlopakiem??

ncncj Współczuje głupoty oczywiśćie:( Pozatym każdy może sobie czytać co mu sie podoba:P Dzięki za krytykę,mam nadzieję że ci lepiej......tak to już jest jak sie jest kimś takim:)

przepraszam za nieobecność!!!!! Pojawie się, powróce do niektórych postów Z niektórymi osobami chętnie zamienie kilka słów Pozdrawiam

Gość september in the rainnn
jesli mozesz wrozbito to wroc do mojego postu, mowiles wtedy ze wrocisz do mojej sprawy, bede bardzo wdzieczna, czekalam tydzien i sie doczekalam Ciebie tutaj, pozdrawiam

Gość september in the rainnn
aha, dodam ze caly czas pytam o kwestie powrotu mojego ex. Co do poznania kogos to nie poznalam nikogo interesujacego w poprzednich dniach, tylko jakies malo wazne znajomosci i odreagowywanie po poprzedniej:(

beatrycze80 => pozdrawiam również! dbaj o swe pasje:)! Oczywiście że każdy ma prawo czytać.... martitkaaaa -> co z prawkiem? 1 termin zaliczony już? paulinkapytajaca -> jak twój egzamin?

a moze mnie odpowiesz -=> powiedziałem : wow, naprawe pełnym widziałem bowiem ''liczną'' rodzinke; czy jestes blondynka? (cos wiecej ci moze powiem, jesli odpowiesz) nie dziekuj, nic bowiem mi nie zawdzięczasz. To ty zrozumiałaś! a zrozumienie właśnie jest niezwykle wazne.

Gość titii
ja mam pytanko... co jest powodem wrogiego i agresywnego nastawienia teściów do mnie, naszego małżeństwa? w jakim czasie uda nam sie miec kolejne dzieciątko(najbardziej odpowiada nam za ok. 4 latka) i czy dziecie bedzie donoszone? jak bedzie ukladalo mi sie w małżeństwie ponawiam zapytanko, jesli to ni eproblem??

Gość jkjkj
ghghgh

Gość puliku
kiedy i gdzie spotkam milosc w jaki zawodzie powinnam pracować czy bede szzczesliwa i czy powinnam walczyć o niego

chcialam sie dowiedziec czy dotychczasowy partner to osoba na reszte zycia,czy mi sie oswiadczy jesli tak to kiedy? jesli mozena jescze to ile bedziemy miec dzieci:) dzięki

Gość p///
jestes tam czy juz sobie poszłaś

Gość mlekovitaa
witam:-) kiedy poznam prawdziwą miłość, jeżeli wogóle poznam;-)

Gość p///
juz ma nas w duuuuuuuuuuupie