Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jasnowidz_wróżbita

JASNOWIDZ I WRÓZBITA ...jakieś pytania?

Polecane posty

Gość piczkaa
jasnowidzu, odpowiedz mi.. 4 strona:)

Gość Laliitaaaa
fajnie ze wrociles, to ja ponowie pytania:) czy tym razem zdam prawo jazdy, czy dostane prace w departamencie rolnictwa i ochrony srodowiska,czy zdam ostatni egzain na studiach w tym semestrze i czy (i kiedy)kogos poznam(tz,jakiegos przytulaska:)) pozdrowionka.

Gość a moze mnie powiesz
fajnie, wrociles :) nie, nie jestem blondynka, tylko szatynka, a to pewnie oznacza ze wizja nie dotyczyla mnie? Mam nadzieje, ze powiesz mi cos wiecej :(

Gość Zirguss
jasnowidzu jak wróżysz to daj znać bo lud czeka na twe czary łącznie ze mną ;-)

Gość a moze mnie odpowiesz
szkoda, ze zobaczylam tak pozno Twoj post, bo pewnie dzis sie juz nie pojawisz :(

do a moze mnie... :) nie zmienia to wróżby, którą do tej pory ci zdradzilem potrzebna mi była wskazówka by odczytać wszystko co widzialem A więc myle ze 2óch chłopców i dziewczynka czy cos więcej nie wiem;) pozdrawiam serdecznie

Wróżbita tak? :) A możesz mi powiedzieć czy w końcu znajdę sobie jakiegoś faceta na seks i kiedy ? ;)

Gość a moze mnie powiesz
Ok, ale co bylo z ta blondynka? a moze to jakas podla baba, ktora bedzie mi chciala zrobic zamieszanie w zyciu osobistym chcialabym zeby spelnilo sie to co mowisz, ale jesli sie nie pospiesze, to z uwagi na wiek nie zdolam urodzic tej trojki lobuzow :) ale byloby milo :) jestem Ci wdzieczna :) przyjmij ode mnie kwiatuszek 🌼

Gość oliiiiiiiiii
czy mąz mnie kocha i jest mi wierny?widzisz więcej dzieci(nie powinno już być)

Gość taka sobie girl
Prosze o odpowiedz cy mamy szanse na to by znowu byc razem i czy on mnie kocha? Juz 6 miesiac nie moge sie pogodzic z rozstaniem :o Ja - 09.08.1975 On - 29.11.1977

Gość september in the rainnn
jasnowidzu powiesz mi cos wiecej? dalej pytam czy on moze do mnie wrocic i co mam robic????? bardzo prosze...

Gość vbbv
hmmm, no ciekaweee

Gość lolaagiem
czy bede miala 4 z matmy ?

Gość kasia lat 4o juz
Czy wyjde za mąż szczesliwie, czy w ogole spotkam miłość i czy zostane matką?

Gość uszka2
Ciekawa jestem czy jestes naprawde jasnowidzem. Jesli nim jestes to bedziesz wiedzial jak mi pomoc. Na razie zapytam tylko: czy zostane matka??? Moze nie juz teraz, ale wogole czy nia zostane? Pewna wrozka mi powiedziala wiele roznych rzeczy i zupelnie nie jestem przekonana czy jej wierzyc?

WITAM Chcialam zapytac o moje zdrowie czy wylecze sie wkoncu z choroby ktoa neka mnie juz pare lat i czy bede miala jeszcze jedno dziecko nie teraz ale moze kiedys?? I chcialam zapytac o moja córe Natalie ma 3 lata i jest podejzenie ze zostala zauroczona..........dla mnie to jest koszmar od jakiegos czasu ma leki mowi ze jakies duchy widzi......i od jakiegos czasu z bardzo grzecznego dziecka stala sie uparta niegrzeczna i histeryczna......moze powiesz mi co mam zrobic?? Ja-18-11-1984 Natalia-12-03-2005 dziekuje

Gość hubikiuni
pstrokatka 12 12 1982 czy uda mi się poznać prawde zwiazana z pewnym brunetem co mnie czeka w miłosci o przeszłosci tez mi mozesz powiedzieć coś nie co czy spotkam jescze na swojej drodze tego bruneta

Gość podnooszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
moze jeszcze tu zajrzysz!!!

Gość ona juz tu nie zaglada
powiedziała mi

Gość ona..1987
no to ja mam pytanie- czy M. któremu sie podaobam zmieni cos w swoim życiu? czy nadal będzie w tym związku bez miłości, czy założy rodzine z ta dziewczyna?

Gość ona juz tu nie zaglada
prosze skasować topik

Gość podnoszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
dlaczego skasowac? a mozesz powiedziec chociaz czy to byl prawidzwy jasnowidz? bo cos dziwne to, ze nagle ktos inny sie pojawia i kasuje topik :(

Gość a ja bym
urodzinki ma 14 luty 84 pyt 1 jak sie potocza sprawy milosne? czy bede z facetem o dacie 27 1 80? czy z kms innym 2 kiedy zaczne pracowac, chodzi mi o czas i jak te pracke znajde\ 3 czy bede pracowac w zawodzie

Gość Uppppppppp
Up

Gość pojawiasz sie tu jeszcze
???

Gość pytanie mam i dam
szanowny jasnowidzu i wrozbito--ja mam takie pytanie.Zastanawiam sie nad tym juz od tygodnia i nie wiem co zrobic.W koncu postanowilem sie zwrocic do ciebie,jasnowidzu i wrozbito.Otoz jade dzis na wycieczke i teraz nie wiem,czy mam teraz zrobic kupe,czy dopiero jak wroce.Problem w tym,ze nie wiem,czy wytrzymam.Wycieczka jest rowerowa,do lasu,a nie chcialbym zanieczyszczac natury jakimis... minami.Odpowiedz mi jasnowidzu i wrozbito na to pytanie.Odpowiedz,czy zrobic kupe przed wyjazdem,czy rzeczywiscie wytrzymam?.

Gość jestes tu jeszcze jasnowidzu
?

Gość upnę tutaj bo spicie

Gość a moze jednak................
podniose, moze tu zajrzysz...