Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jasnowidz_wróżbita

JASNOWIDZ I WRÓZBITA ...jakieś pytania?

Polecane posty

Gość studentkaaaaaaaa
czy mezczyzna o ktorym marze bedzie kiedys moj? czy zdam ta sesje poprawkowa?

Gość goodmorning
dziekuje serdecznie:) w sierpniu biore slub. czy jakies widzenia na nowa droge zycia?:) ps. i czy bede miala dziecko?:(

Gość Jasnowidz_wróżbita
ta sesja poprawkowa wymagać będzie od Ciebie wyrzeczen. Przykro mi, ale nie odpowiem Ci na pyanie odnośnie obiektu poądania. Jedyne co moge powiedzieć: odnajdziesz w przyszłości w związku wiele szczęści

Gość Jasnowidz_wróżbita
gratulację! Czy 12 sierpnia?

Gość Jasnowidz_wróżbita
ddatek dla studentki: wyrzeczenia zaowocują

Dziękuję jasnowidzu za poradę. Jestem po prostu baaardzo zmęczona, bo góry całe życie przede mną i belki pod nogami, których nie sposób ominąć.Czy istnieje jakiś " złoty środek" aby trudności przezwyciężyć? Dziękuję jeszcze raz za radę, ale dziergać sweterków raczej nie potrafię :o) Ciepłe pozdrowienia.

Gość Jasnowidz_wróżbita
goodmorning: jeśli 13.o8, dziecko może pojawić się ok 12 miesięcy po waszymślubie, wcześniej raczej nie myśle ze wydasz na świat 2 nowe istnienia podczas swego życia dobranoc:)

Gość Jasnowidz_wróżbita
rgać sweterek można się nauczyć. Jeśli byś zaryzykowała, po wykonaniu dzieła spojrzene na świat mogło by się zmienić, mógłby pojawić się nowy pomysł na przyszłość. Złoty środek... jż nie jako wróżbita: Jedna z szlachetnych 4 prawd budddyzmu mówi: życie jest ciężkie. może wystarczy przyjąć to do świadomości. Przestać narzekać, przyjąć to ako coś normalnego. Życie jest pełne przeszkód. Dzięki ich pokonywaniu rozwijamy się, wtedy żyjemy. Co by było gdy by niestawiano prze nami wyzwań? Była by to lewitacja. Przeżywaj wszystko co Ci przyniesie los, sprawdzaj się, doskonal, nie odbieraj tego jako coś złego. Nie przejmuj się porażkami, ale wyciągaj wnioski na przyszłość

Gość mam 3 pytania
dziękuję z głębi serca 🌼 :)

Jasnowidzu moja data urodzenia to 13.03.1985.czy mozesz mi powiedziec co mnie czeka w najblizszym czasie?

Gość pstrokatka
12 12 1982 czy jestem zdrowa co mnie czeka na studiach mam dwa egzaminy czy uda mi się poznać prawde zwiazana z pewnym brunetem co mnie czeka w miłosci o przeszłosci tez mi mozesz powiedzieć coś nie co czy spotkam jescze na swojej drodze tego bruneta

27.08.1980 kiedy poznam swoja milosc, czy w ogole poznam, czy to bedzie Polak(mieszkam za granica) czy zdam egzaminy w tej sesji??

27.08.1980 kiedy poznam swoja milosc, czy w ogole poznam, czy to bedzie Polak(mieszkam za granica) czy zdam egzaminy w tej sesji??

Gość nadzieja***
26.11.1986 czy jest w moim pobliżu miłość?? czy to on czy powinnam zaczekać??

Gość a oto streszczenia
21.09.1982 urodzę dziewczynkę czy chłopczyka? kiedy w końcu napiszę i obronię mgr?

Bardzo proszę o wróżbę. Ja-Justyna,data urodz.27.08.1980r Mój wybranek-Rafał,data urodz. 20.04.1980r. Mam pytania: -czy będziemy razem z Rafałem,jak nam się ułoży,czy się pobierzemy,czy będziemy mieli dzieci-jeśli tak to kiedy -ważna jest również kwestia pracy-czy ją zmienię w najbliższym czasie,czy to będzie dobry wybór,jeśli nie zmienię pracy-to co mnie czeka w tej obecnej

Gość to może i ja się skuszę
19.07.1975r. kobieta, imię Katarzyna chłopczyk czy dziewczynka będzie w najbliższym czasie?

Serdeczne dzięki Jasnowidzu. Aluziju ja paniała . Choć może trochę po niewczasie . . . Z jogą kiedyś miałam trochę wspólnego, ale już zapomniałam(Chata joga, tantra joga)podczas 2 tyg. wakacyjnego kursu. Skoro 4- ta prawda o życiu mówi że \" życie jest ciężkie\", to co mówi prawda 3- cia, 2- ga i 1- sza? Może ta wiedza mi pomoże? Co proponujesz przeczytać, aby stać sie mądrzejszym, dojrzalszym. Oczywiscie różne księgi juz czytałam- jak prawdę objawioną(Pismo Święte), Koran. Niestety nic więcej z tych mądrych ksiąg. Podobno Hinduizm to religia, która mogłaby pochłonąć wszystkie inne. Kiedyś interesowałam się również okultyzmem, wróżyłam dość dobrze z kart klasycznych, ale z tego zrezygnowałam. Czasem słucham tego co mi przyniesie sen, bo miewam sny prorocze, ale ostatnio rzadziej. Stąd tyle pytań. -Pozdrawiam, dziękuje i proszę o dalsze wskazówki na ścieżce samorozwoju. -Lorelai

Wiesz jasnowidzu, sorry, ze jestem monotematyczna, ale należę do ludzi zajmujących sie ulotną sztuka artystyczną, ( w duszy gra. .i nie tylko -po prostu), jestem tym znużona- nauczaniem innych z miernym efektem, w związku z czym chciałabym diametralnie zacząć robić w życiu coś innego,nowego tj. również sztuka- ale wizualna- interesuje mnie rzeźba, kowalstwo artystyczne, czy to dobry kierunek, w którym mogłabym się spełnić? Czy to mżonki i szkoda czasu na to? -Dziękuję z góry za odpowiedź.

A' propos lewitacji- chciałabym tego osobiście doznać- nie jest to złe( podczas kursów jogi widziałam takie cuda na własne oczy. Tak, tylko sprawa przyciągania ziemskiego. . ! - cóż do księżyca niedaleko. acha jeszcze moja data ur. 25.08.1967(jeśli te namiary coś dadzą) godz. 4.45 w Częstochowie. Jeszcze raz wielkie dzięki- drogi nauczycielu :D

Gość eee1
jestem pomiędzy dwoma mężczyznami. Mężem i kochankiem. Którego wybrać?

Gość JASNOWIDZ I WROZBITA
meza oczywiscie:)

Gość czy jeszce kiedys
sie zakocham w zajemnoscia? ;)

Gość margolinka81
ja 02.07.81 on 22.02.75, czy coś z tego może byc?

Gość wredota taka
kiedy bede miala dziecko? chlopca, dziewczynke...? i kiedy?

Gość taka tak jedna osoba
czy jestem powaznie chora?

Gość odmówiłam mojej koleżance
wzięcia pożyczki dla niej. ona ma żal do mnie o to, a ja mam wrażenie, że mną manipuluje. która z nas ma rację?

do ,,czy jeszcze kiedys,, tak zakochasz sie niedlugo w kims wyjatkowym... w walentynki niespodzianka:)

do margolinka87 pracuj naz tym a efekty beda :) uwazaj i nie daj sie zaciagnac do lozka!!pamietaj!!